Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy w slup

jestem w szoku

Polecane posty

Gość oczy w slup

rzadko bywam w Krakowie ale zauwazylam, ze po ulicach snuje sie mnostwo pieknych, zgrabnych, dobrze ubranych i bardzo kobiecych dziewczat, kobiet natomiast panowie sa brzydcy zaniedbani zle ubrani czy naprawde Polacy sa tak malo przystojni???

Szczerze mówiąc to faktycznie polscy mężczyźni o siebie nie dbają. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale fakt - mogłoby się im trochę bardziej "chcieć"

Gość kiciapicia191918
Faceci sa beznadzijni mysla że moga dyktowac warunki bedac w zwiazku a kobieta bedzie wszystkie rozkazy wykonywac. Niestety to tez kobiet wina ze faceci sie tak zaniedbuja za mało od nich wymagamy. Brudasy jedne;/

Gość zdege
Jestem zdania, że to faceci za mało od kobiet wymagają, od siebie samych też, nie ma co ukrywać. :)

WHO - nie zrozum mnie źle, po prostu jest duży kontrast między tym jak dbają o siebie (a przynajmniej próbują) Polki, a jak Polacy.

Mało jest PRZYSTOJNYCH facetów. Są albo zaniedbani albo metroseksualni . a szkoda .

Gość kiciapicia191918
Mysle ze nie ma sie czemu dziwic tydzen temu zerwałam z facetem z ktorym byłam 3 lata - toksyczny zwiazek. Jestem uprzedzona do facetów ktorzy chodza po kilak dni w tych samych skarpetkach"bo mamusia mi skarpetek nie miała czasu uprac" az żal że niby faceci znaja sie na elektronice a nie potrafia pralki obsłuzyc!!!

Gość kiciapicia191918
Faceci wierza w średnioweicze kiedy kobieta nie maiła żadnych praw siedziała w slomianej chacie i była kura domowa piorac sprzatajac. Niby faceci sa tacy silni a tak naprawde do domowych obowiazkow nawet reki nie przyloza.

Moorland, nie jest moją winą, że faceci wokół Ciebie to fleje. Ja widzę różnych i różnie o siebie dbających. To samo się tyczy kobiet - są bardzo zadbane i bardzo niezadbane. Oczywiście kobiety są generalnie bardziej zadbane ale ta tendencja jest na całym świecie, a nie tylko w Polsce. kiciapicia, przykro mi z tego powody - tzn. z tego, że to znosiłaś... no ale sama chciałaś. Nie jest to jednak powód aby pisać takie głupoty.

Gość oczy w slup
od razu uprzedzone od razu slepe i pewnie majace uraz do facetow ogolnie a to nie tak sami zobaczcie idac po ulicach zobaczcie i obiektywnie z zalem przyznacie mi racje jestem kobieta - owszem i przysiegam Wam, ze po stokroc wolalabym by zadbanych i pieklnych mezczyzn bylo znacznie wiecej niz pieknych kobiet naprawde trudno o przystojnego Polaka tzn. sa ale w sladowych ilosciasch szkoda a Organizacja w swych spostrzezeniach i insynuacjach jest smieszny i zupelnie nieobiektywny

Gość kiciapicia191918
Nie mówie tu o wszystkich. Moje życie moja sprawa ważne jest to co teraz juz mnei pzreszłosc nie obchodzi...

Gość oczy w slup
bzdury opowiadasz Organizacja w innych panstwach mezczyzni dbaja o siebie znacznie bardziej niz Polacy co czyni z nich mezczyzn interesujacych w Polace kobiety sa zadbane i piekne, ubrane z gustem pomimo ze czasem skromnie faceci to koszmar bo nawet niezbyt ciekawego wygladu nie tuszuja zadbaniem, fanym ubiorem plakac sie chce patrzac na Polakow

Gość kiciapicia191918
Nie mówie tu o wszystkich. Moje życie moja sprawa ważne jest to co teraz juz mnei pzreszłosc nie obchodzi...

Gość malo jest przystojnych Polakow
wiekszosc wyglada jak ostatnia fleja.nawet nie ma w czym przebierac.odechciewa sie wychodzic na randki brzydale

Gość faceci w polsce to wsioki
nie maja za duzo kasy , dlatego w innych krajach wygladaja lepiej

Gość malo jest przystojnych Polakow
jakos Polski maja kase na ciuchy,makijaz,fryzjera.a faceci juz nie?

WHO - akurat mam to szczęście, że nie mam w otoczeniu żadnych flei i nie o bycie fleją chodzi. Tylko o tą nijakość. Mężczyźni prawie nie przykładają uwagi do wyglądu (oczywiście nie wszyscy!), w związku z czym wypadają przy swoich wyjętych z czasopisma partnerkach nijako.

Gość faceci w polsce to wsioki
ten z linku jest fajny.

Gość do Morland
Racja.