Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

no już myślałem, że to będzie zły dzień

Polecane posty

ładna pogoda, nic mnie nie boli, wczoraj się zdrowo podupcyło, pusto na drodze, wszyscy grzeczni ... już, już bałem się, że nikt mnie nie zirytuje, ale ... na szczęście trafił się jeden punktak! wlazł jakiś debil w dresie na ścieżkę rowerową i idzie, rozparty jakby miał paczkę waty pod każdą, z reklamóweczką z biedronki, w środku pewnie kanapka ... nawet nie ma jak buraka ominąć, bo ścieżka nie przylega do chodnika, z obu stron nasadzone krzaczki ... podjechałem na pełnym pędzie, po hamulcach i kazałem donośnym głosem wypier­dalać w podskokach ze ścieżki ... jak toto rozkosznie podskoczyło w pełnym przestrachu, na tępym ryju wyraz przerażenia się rozlał ... jestem szczęśliw :D

Gość bAjron frajerze....
Zdrowo podupcony to jesteś ty ! :) A kto ci tak zdrowo żonke zlatał że taki uśmiechniety jesteś ? Kolega z pracy ? A poza tym kogo interesuje twoje zasrane życie ? chwalisz się czy żalisz jaki to żałosna z ciebie mameja ? Jakim ty jesteś frajerem żeby się na forum chwalić że "zdrowo podupcyłeś......" Wez sie kurwa rozpędz i pierdolnij gową w ściane na odmulenie inbecylu !

Gość bAjron frajerze....
Zazdrości ? Nei rozbawiaj mnie ! A czego ktoś miałby ci niby zazdrościć ty niedowartościowany frajerzyno ??? Opowiadasz na tym forum jakieś kłamliwe pierdoły,żeby komuś zaimponować, a prawda jest taka że masz smutne życie baranie ! Gdyby tak nie bylo to nie przesiadywałbyś na tym forum,tylko spotkał się z kumplami i z nimi pogadał o pierdołach. Ale nie - lepiej błyszczeć na forum swoją niby elokwencją i niby ciętą ripostą. Ha Ha Ha :) Jesteś taki żałosny !!!!!

Gość Po co się wdajecie w dyskusje
Z bAjronem, warzywami, czy jak mu tam ???? Każdy na tym forum wie że to jest płaczliwa i niedojebana p i z d e c z k a która cieszy się jak dziecko bo przestaszyła jakiegoś kolesia:) Jechał na swoim rowerku, pewnie wigry 3,krzyknął na kogoś i się cieszy-no masakra ! To może napisz debilu jeszcze jak rano kupe robiłeś i jak sobie ręce gównem upaprałeś ty nidorozwinięty mały człowieczku z przerostem własnego ego.

Gość uofca kretynuff
psy szczekają, karawana jedzie dalej :D

Najpierw Bóg stworzył mężczyznę w Rajskim swym Ogrodzie pomyślał, "Muszę stworzyć, coś, co w życiu Tobie pomoże" Tak powstał projekt wielki, piękniejszy od bursztyna. Przed oczyma mężczyzny pojawiła się dziewczyna. Dwie piękne nogi, długie i aksamitne delikatne i gładkie, można rzec wybitne. Przepiękne bioderka o kształcie pożądanym, by mężczyzna wiedział, że jest przez Boga wybranym.. Dwie cudne piersi, pełne i soczyste, tworzące w myślach mężczyzny, marzenia nieczyste. Ukochane ręce, idealne do przytulania, i dwie kochające dłonie, do głaskania i całowania. Pęk długich i jasnych włosów, do ramion sięgających I para oczu, zawsze czułych i wielbiących. Stworzył to Bóg dla mężczyzny, by serce jego śpiewało. Dodał jeszcze usta ... i wszystko się zjebało ... Jaki koorewsko szowinistyczny wierszyk :classic_cool:

Latający Cyrk Monty Ajrona ale jaki prawdziwy ciekawi mnie jakby ust nie było czy byłbyś bardziej zadowolony :classic_cool:

Dzień dobry :classic_cool: fatalnie zrymowany ten wierszyk :P

To ja tez wierszyk :classic_cool: Macie się zachwycac, kurrwa. :classic_cool: "Jedwab duszy" Nigdy nie mówiłem z nią ani o miłości ani o śmierci tylko ślepy smak i niemy dotyk biegały między nami gdy pogrążeni w sobie leżeliśmy blisko muszę zajrzeć do jej wnętrza zobaczyć co nosi w środku gdy spała z otwartymi ustami zajrzałem i co i co jak myślicie co zobaczyłem spodziewałem się gałęzi spodziewałem się ptaka spodziewałem się domu nad wodą wielką i cichą A tam na szklanej płycie zobaczyłem parę jedwabnych pończoch mój Boże kupię jej te pończochy kupię ale co zjawi się wtedy na szklanej płycie małej duszy czy będzie to rzecz której nie dotyka się ani jednym palcem marzenia

czy on ten kretyński spam o końcu świata wkleił już w każdym topiku ? :o