Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monte Vista

Ranking najładniejszych kobiet - każdy wzrzuca fotę.

Polecane posty

Gość ona32
fakt Regres wszak o gustach sie nie dyskutuje;-) ale ta Pani ma tonę tapety ... na twarzy przykrywające jej nierówności

Gość Monte Vista
Podszywacz, paszoł won od mojego nicka :D!

Gość ona32
zdecydowanie ...lepiej;-)

Gość ghgh
Dla mnie jako faceta wygląd kobiety nie ma żadnego znaczenia. Co mi po tym, że jest piękna, skoro z niektórymi nie da się wytrzymać więcej niż miesiąc? Fajnie jest tylko na początku... Dla mnie, jeśli kobieta jest ładna i tak nie będzie miała żadnych dodatkowych przywilejów. Będę ją traktował identycznie jak każdą inną mniej atrakcyjną kobietę.

Gość refforma_..
NB, mnie też podoba się Milla, w sumie podobny typ urody do Evangelisty

faceci mają chyba inne gusta :) ale gdybym miała wybór: być klasyczną blond pięknością, albo Millą to wybrałabym to drugie :) btw nikt o Anji Rubik nie wspomniał? :)

Gość ccccccfdvfdvfvfgvgfvfff
milla mi sie podobała dopóki w jakims filmie nie pokazala piersi... blee ma ohydne sutki

Gość hm............................
Ja np. nie lubię głupich kobiet. Obojętnie jak piękna - odrzuca mnie i nie potrafię być obiektywna. Czyli np. Jessica Simpson czy Megan Fox - obie znane w Hollywood jako dosłownie słodkie idiotki (w sensie naprawdę głupie) - i ja po prostu nie mogę na nie patrzeć:( Kiedyś nawet był ranking głupich kobiet i właśnie wygrała J.Sipmson, zaraz po niej Megan Fox, później chyba Paris Hilton (ale ona niezbyt urodna akurat). I niestety, ale to widać u nich na twarzy. Mi się podobają piękne, mądre babki: Julienne Moore, Catherine Zeta Jones, Cate Blanchett, Angelina Jolie (z wiekiem jak wino, za młodu też nie przepadałam za nią), Jennifer Aniston i oczywiście mój typ nr 1: HALLE BERRY:)