Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynajmekawalerkewwwarszawie@wp

Kolejna interesujaca kawalerka! Zapraszam zaintereowanych studentow!

Polecane posty

Witam, elegancka kawalerka 19,5m widna- sa okna- na 5 pietrze w wiezowcu. Cena 2100 zl plus oplaty 650 zl. Miejsce parkingowe 300zl. Kaucja 6500 Zapraszam wynajmekawal erkewwwarszawie@wp.pl

Gość maturks4
Głupich nie sieją. Przecież to metraż na 1 osobę. I to ciasny

6500 kaucja???? Ja wynajmuje w piasecznie na nowym osiedlu kawalerke 25 m,pokoj z aneksem i lazienka,place 800 zl + opl.licznikowe!!! Kaucji mialam 1000zl.

Gość goldddd
wszustko zależy do lokalizacji-piaseczno to raczej słaba lokalizacja, a te nowe osiedla to wg trochę smutne- strasznie ciasno, byłem tam kiedyś, nie mogłem tam nigdzie zaparkować. wg mnie to drogo za to ogłoszenie. wszystko zależy od wyposażenia mieszkania i sprzętów które sie w nim znajdują, choc w kawalerce raczej wiele tego nie ma

ciasno jest,to fakt...ale ja nie mam samochodu. A jesli chodzi o blok,to jest fajnie,wielka klatka schodowa,ladnie,czysto,kwiaty stoja,ludzie zostawiaja rowery,wozki,i jeszcze nigdy sie nie zdarzylo,zeby cos zginelo. Dodatkowym plusem jest to,ze mam bardzo duzy balkon.

Gość Szara ale z welonem
W Warszawie to norma niestety

Gość Evvvka
Jak ktos nie zauwazył ze to prowokacja i pisze ze to norma w warszawie to chyba to masto ogląda w wiadomosciach na tvp1 po wydojeniu krow wieczorem Jesli te 19,5 metra byłoby wyłozone jakimis egzotycznymi panelami i urządzone w najwyzszym standardzie to moze i 2 tys byłoby realne zakladając swietną lokalizacje Tyle ze rachunki nierealnie wysokie a kaucja wyjęta z d..y Wiec niech juz osoby ktore nie maja pojecia w temacie nie piszą co jest normą...

Gość Evvvka
Mieszkanie 20 metrow to musi byc jakas nora, to metraz srednej wielkosci pokoju ale jesli taka klitka rzeczywiscie istnieje to rynkowa wartosc to maks 1400 zl z czynszem przy samym Metrze Centrum albo na przeciwko pałacu kultury:) Rachunki dla jednej osoby maks 200 zl Kaucja to zawsze maksymalnie wysokosc jednomiesiecznego czynszu

Witam, jezeli sie nie znacie to prosze nie zabierac glosu i nie odstraszac potencjalnych klientek. Mieszkania sa w cenach dobrych, mieszkania sa bardzo ladne. ZAPRASZAM!