Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurka_deszczowa

DZISIAJ MAM GORSZY DZIEŃ I UŚWIADOMIŁAM SOBIE ZE WSZYSCY MOI ZNAJOMI LAT 20 MAJA

Polecane posty

Gość chmurka_deszczowa

DZISIAJ MAM GORSZY DZIEŃ I UŚWIADOMIŁAM SOBIE ZE WSZYSCY MOI ZNAJOMI LAT 20 MAJA DRUGĄ POŁÓWKĘ TYLKO JA NIE MAM. nie wiem dlaczego, brzydka nie jestem, otyła też nie, charakter niby ok. umawiają się wszędzie a ja odmawiam, bo wiadomo ze jako jedyna nie będę sama tam siedzieć

Gość chmurka_deszczowa
ja takie dni zaczynam mieć coraz częściej a gdy już poznam jakiegoś chłopaka to zawsze się tak samo kończy.

Gość chmurka_deszczowa
kiedyś chodziłam to się przekonałam jak to jest i mi się odechciało :(

Gość popierdolonamarzycielka
zmien zmajomych:classic_cool:

I tak macie lepiej niż faceci, my to mamy dopiero przewalone.Fiku miku na okres to najlepszy jest seks(podobno)

Nie możliwe, jak byś tak wyglądała to być miała faceta....:-P:-P A przecież nie masz, za to masz kompleksy na punkcie swojej urody.

Gość chmurka_deszczowa
to nie jest tak ze ja nigdy nie miałam faceta, owszem miałam ale zawsze było cudownie i nagle kopniak w dupe.

mays --> pffffffffff co ty wiesz o życiu ;) ja chcę mężczyzny, który będize zachwycał się mą inteligencją ;) nadto jestem bezkompleksowa :D

Gość WC
Głowa do góry.

Gość mistico
E tam... Gorszy jest dzień kiedy stajesz przed lustrem i uświadamiasz sobie, że nie masz znajomych. Hehe... To naprawdę jak znaleźć się poza nawiasem, gdzieś na marginesie. Niezapomniane mistyczne uczucie ech....

Gość belerofront
20 lat i bez faceta, co za tragedia, chyba trzeba kupić sznur i poszukać gałęzi, bo życie się kończy a ona sama, ja pitole skąd się biorą takie pannice?

A po co znajomi? Ja jakoś nie potrzebuję w życiu towarzystwa, pies mi w zupełności wystarczy

Wyskoczyć na pizze, koncert, bilard można z kolega, koleżanką, grupą znajomych, nie jest to klimatyczna impreza tylko dla par :)

"fiku mikuuu Wyskoczyć na pizze, koncert, bilard można z kolega, koleżanką, grupą znajomych, nie jest to klimatyczna impreza tylko dla par " Pizze sobie sam robię, bo lubię gotować i mnóstwo tego typu rzeczy sam lubię gotować. Nie lubię knajp, restauracji itp. Bilarda też nie lubię, koncertów tak samo. Wiec w moim przypadku to brak znajomych jest dla mnie bardzo korzystny

fiku miku,oczywiście że nie jesteś niczyją dupą, bo nikt cię nie chciał. Ale pewnie marzysz o tym żeby być czyjąś dupą.:P:P A tak nawet nie ci ją kto wypieścić

Oczywiście nikt mnie nie chciał :D widać żeś dzieciak ;) Zaraz mi napiszesz ż emam brać jak leci, nie wybrzydzać, ob starą panną zostanę ? :D