Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pochmurno

ponura osobowość

Polecane posty

Gość Pochmurno

taka jestem, i przez to żaden facet nie zwrócił na mnie nigdy uwagi, wszyscy wolą rozwrzeszczane idiotki, które mimo, że mają najmniej do powiedzenia najgłośniej pieją. Nie lubię imprez, czuję się na nich jak pokraka.

Gość Pochmurny
E tam, ja lubie takie, bo nie paplaja od rzeczy :) Ale troche optymizmu i pozytywizmu nigdy nie zaszkodzi ;)

Gość nie lubisz siebie nie lubisz
innych to co się dziwisz? nad sobą trzeba pracować, stale i ciężko, a nie rozłożyć ręce i powiedzieć - taka jestem do kitu .. nie lubię takich ludzi, zresztą nikt nie lubi, z pewnością Ty też :) spróbuj polubić siebie najpierw

Gość Pochmurno
Czasem wybucham radością, ale tylko przy zaufanych osobach, które naprawdę mnie uszczęśliwiają, ale takich osób jest bardzo mało.

Gość Pochmurno
Siebie lubię, wolę swoje towarzystwo niż takie które mi nie odpowiada, dobrze się ze sobą czuję, jestem typem samotniczki.

Gość nieładnie
Autorka napisała, że nie lubi imprez i paplania bez sensu, a juz jakaś niekumata wyciąga wnioski, jakboby nie lubiła siebie. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!

Gość Pochmurny
No tak, ale w pierwszym Twoim zdaniu chodzi o facet, wiec tak naprawde o co w ogole chodzi?

Gość Pochmurno
Chodzi mi o to, że coraz częściej moja samotnośc zaczyna mi ciążyć, i nie rozumiem dlaczego faceci lubią tylko dziewczyny, które są moim przeciwieństwem-głośne, zarozumiałe...

Gość nieładnie
Pochmurno, bądź taka jak lubisz być i żyj tak jak lubisz. Nie daj się zwieść powrzechnym trendom, że tylko mając faceta czy też wielkie grono znajomych będziesz szczęśliwa.

Gość nieładnie
powszechnym :-P

Gość Pochmurny
nieładnie - wybacamy blont ;) Rozumiem, ze jestes samotniczka z wyboru - nieladnie?

Gość grins
nie każdy szuka rozwszeszczanej idiotki, naprawdę :) Mam podobny charakter do Ciebie, też na imprezach czułam się zawsze jak głupek, nie wiedziałam co z sobą zrobić. Zawsze byłam zamknięta w sobie, poważna. No i znalazł mnie facet, który mówi, że właśnie przy mnie odpoczywa, że bardzo mu się podoba, że nie nawijam od rana do wieczora, że umiem słuchać, że się nie wydzieram. Mówi, że czuje się przy mnie tak dobrze i spokojnie, że jak już otweiram buzię, to mówię coś sensownego :) Wygłupiamy się razem, żartujemy, też mi z nim dobrze. Spokojnie poczekaj i nie staraj się na siłę być "fajna". Może tylko trochę więcej uśmiechu i będzie dobrze, zobaczysz.

Gość Pochmurno
Na wielkie grono znajomych nie mogę liczyć, ale też tego nie chcę, jestem nieufna i chłodna w pierwszych kontaktach dlatego często jestem skreślana na samym początku.

Gość nie pierdol chcecie tylko lask
jestes mhoczna :classic_cool:

Gość nie pierdol chcecie tylko lask
tez jestem nieufna, potrafie byc gadatliwa, ale to czasem tylko i tylko z nerwow. nie lubie imprez, nie przepadam na tlumami. nie nazwalabym jednak siebie ponura, dlaczego piszesz o sobie ze jestem ponura/

Gość Pochmurno
grins- fajnie, że spotkałaś kogoś takiego ja przestałam wierzyć, że spotkam kogoś takiego. Udawać, nie udaję raczej. Nie jest też tak, że wogóle się nie usmiecham, uśmiecham się, ale z jakiegoś powodu, a nie po to by wszyscy myśleli jaka jestem szczęśliwa.

Gość nieładnie
Może masz osobowość introwertyczną i dlatego czujesz się jakby poza nawiasem. Ale nie zmieniaj się na siłę, nic dobrego z tego dla Ciebie nie wyjdzie. Pozostań sobą. Są faceci, którym Twoja osobowość będzie pasować, nie staraj się dopasowywać siebie do innych. Tylko się tym zmęczysz, szkoda na to czasu.

Nie lubienie imprez czy rozmów bez sensu to jeszcze nie pochmurna osobowość. Nie każdy musi być niesamowicie otwartą i rozgadaną osobą. Z ciekawości, jak spędzasz czas z ludźmi których lubisz?

Gość Pochmurno
W nocy liczymy spadajace gwiazdy, a w dzien ciezarowki, ktore przejezdzaja obwodnica naszego miasta :)

Gość Pochmurno
Wydaje mi się, że dobrze mnie to słowo określa "ponura". Niektórzy myślą, że mam depresję :o ale tak nie jest, poprostu trochę odstaję od innych. Wolę książkę niż imprezę.

Gość Echo.
nie tylko faceci ale większośc ludzi lubi tych głośnych - niekoniecznie mądrzejszych. Jak chodziłam do szkoły to mimo, że dobrze się uczyłam to nie byłam lubiana przez nauczycieli bo byłam cicha. Nieraz lepsze oceny dostawali ci co sobie je wywalczyli gadką:o zawsze mnie to wkurwiało:o

Gość Pochmurno
Bez podszywów :o Czas spędzamy dosyć zwyczajnie, jedziemy nad jezioro, na piwo, albo do kina, zależy ile mamy pieniędzy i czasu. Nie próbuję się dosotosowywać bo wychodzi to karykaturalnie i długo nie mogę wytrzymać.

Gość Pochmurno
Do kina oczywiscie takze z piwem, a jak nie mamy pieniedzy to robimy sobie kino za darmo nad jeziorem :)

No, a ja dalej nie widzę co miałoby być z Tobą nie tak. Przy czym to może być wina tego, że sama jestem nieimprezową osobą.

Gość nieładnie
Takie osoby jak Ty czerpią energię z wewnątrz i dłuższe przebywanie z ludżmi, zwłaszcza rozgadanymi, głośnymi, męczy je. Aby znów powrócić do równowagi potrzebujesz pobyć w samotnosci, sama ze sobą. Czy dobrze zgaduję? Lubisz przebywać wśród ludzi ale nie może być to za często?

Gość Pochmurno
nieladnie - dokladnie, a najlepiej czuje sie wsrod zwierzat, uwielbiam przebywac w towarzystwie gesi, czesto tez ide miedzy kury i przesiaduje na grzedzie :)

Gość Pochmurno
nieładnie- jest dokładnie tak jak napisałaś/eś.

Gość arz
Masz może przewlekłą depresję albo jesteś ludkiem DDA... Stąd taka Twoja postawa wobec ludzi, a nie inna... Pozdrawiam!

Gość Pochmurno
13:37- podszyw, żeby chociaż śmieszny był... musisz jeszcze popracować bo marny podszywacz z ciebie.

Gość Pochmurno
13:39 moze jakis przyklad, podpowiedz? ;) Mysle, ze az tak zle to mi nie idzie, po prostu jestes ponura i nic Cie nie smieszy ;)