Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajka123

niby-pokoje, niby-agroturystyka

Polecane posty

Ostatnio byłam sobie na urlopie. Jeżdziliśmy po naszych górach, codziennie w innym miejscu. Raz trafiła nam się taka kwatera, że szkoda gadać. Pokój był w tym domu jaimś składzikiem połączonym z rupieciarnią. Stały tam jakies stare krzesła poskładane na kupę, ochydny zaszczany materac przy łóżku, telewizor to tylko atrapa. Łazienka tez obrzydliwa, brudno, plesń i nieczynna umywalka.Ale najlepsza była gospodyni, już na wejściu pytała, czy bedziemy się myć, bo nie wie czy włączac ciepłą wodę. Troche jeżdzę po Polsce, ale pierwszy raz widziałam taki pokój. Jak myślicie, to jest wyjątek, czy takie kwatery zdażają się często? Oglądacie najpierw pokój zanim go wynajmiecie?( ja już tak)

Gość facet_____________________pyta
Sama jeździłaś kotku, czy z facetem ?

Gość facet_____________________pyta
Jak z facetem, to pewnie mieliście stosunki.

Gość jjjjjkjkjkjjkj
wszystko zalezy od zasobnosci portfela, jak ktos ma ograniczone srodki a chce podrozowac to czesto spotyka sie z takimi warunkami;)

Nie koniecznie. My płaciliśmy przeważnie 35 -40 zł od osoby, a warunki skrajnie różne za tę samą cenę.

Gość lucernaxyz
Niektórzy oferują takie gówniane pokoje, a potem się dziwią, że turyści nie wracają