Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

Imię dla dziewczynki Marysia

Polecane posty

Gość apaulina

co sądzicie bo mnie sie bardzo podoba

bardzo ładne imię, jak jeszcze nie znałam płci dziecka to myślałam właśnie nad tym imieniem, ale urodził się Aleksander :)

Gość Pani Kitsune
Moim zdaniem jest okropne, nie cierpię go :O

Gość apaulina
dzięki bo już tych Julek Nikoli tyle że szok, myslam jeszcze o Hani Kasi Alicji ale chyba jednak Marysia już zostanie

Gość ja znam jednego co
ladne :)

Gość fdagbbsg
Ladnie bedzie oryginalan jak dorsonie:) beda sme oliwie itd a marysia bedzie pewnie jedna w klasie;0mam tak na drugie imie

Suuuper!!! Moja córa ma tak na imię, miala być Natalka ale syn uparł się na Marysię :) to imię ma mnóstwo możliwości zdrobnień! A Marynie , które znam to super dziewczyny :)

Gość Miśka8888
na dzisiejsze czasy troche staroswieckie

Moja Tosia miała być Marysia a na drugie miała mieć Antonina, ale okazało się, że była taka Francuzka królowa Maria Antonina którą ścieli za sprzeczne poglądy i stwierdziliśmy, że będą się z niej śmiać na historii więc jest Antonina Maria, a w imieniu Marysia jestem zakochana od lat:D

Gość synia87
a ja myślałam o Julca albo Lenie...a chłopak Michał ... ?? hmmm ?? mój mąż chce dla chlopaka imię Antek....jeszcze nie znamy płci ;)

Gość jhygtfrdes
moja mama ma na imię Marysia, z całym szacunkeim jakoś nie cierpię tego imienia. Sierotka Marysia. Przypomina mi Hanię, Zosię, itp :o Wszystkie paskudne.

Gość a po co po cooo
pytasz sie na tym forum tutaj wszystko potrafia czlowiekowi obrzydzic:O

Gość Gnębie prostactwo
Dramat , ostatnie imie jakie bym wybrała.. Zawsze kojarzy sie tylko z "marysia w portki sisia" za czasów wczesnego szkolnictwa :o Pozatym same Marysie co poznałam to takie niedobitki życiowe, że aż żal było z taką przebywać..

Gość iknwfcjnfrjns
nie marysia a zapewne Maria ...pomysl czy dziecka tym nie skrzywdzisz. marysia fajnie dla malej niuni ale nastolatka bedzie ci to wypominac

Gość hjk9
Antki, Tosie i Marysie też juz są na każdym rogu. Zosie też. Wcale to nie są rzadkie imiona, może nie tak popularne jak Julie, Amelie, Maje ale są.

Cudne imię, ale teraz bardzo modne. Wczoraj bylam z Manią u lekarza, wychodzimy z gabinetu i mówie "Maryś chodź szybciutko" a wchodząca pani zwraca się do swojej corki "o zobacz dwie marysie ty i kolezanka" na to dziewczynka okolo lat 5 z kolejki "ja też jestem Marysia"... same Marysie :) Niczym Julki, ale z 2 strony dla każdej matki ta jej jest wyjątkowa przecież. A imiona Zofia i Maria sa według mnie piękne i ponadczasowe. Wybrałam je dla moich córek bo mają w sobie jakiś dziwny, fajny urok :)

Gość gość
Mam tak na imię i uważam, że jest okropne. Nadaje się tylko dla malutkiej słodkiej dziewczynki albo poważnej pani po 60.