Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająąąąca

Czy na wschodzie Polski jest tak nowoczesnie, jak na zachodzie?

Polecane posty

jakim trzeba być inteligentem żeby się wypowiadać o całym wschodzie na podst. ustrzyk, gdzie już totalne zadupie i wszystkie wrony tam zawracają??? pewnie cię nie było stać na lepszą miejscówę :p

Gość Mirella-Morella
pytająąąąca ja słucham tylko Tatu:D

Gość sdl
No ba, nawet zdjecia z Wroclawia musimy wklejac, bo tutaj tylko szalasy stoja. A piosenek nie słuchamy, bo z czego ?

Gość Mirella-Morella
mońcia80:D

Gość anitka ehh
pytająąąąca ja to ostanio widzilam na niebie latajace dinozaury

Gość anitka ehh
u mnie te najwieksze sa najbardziej wartosciowe

Gość pytająąąąca
tak naprawde jestem z Bialorusi i jebal mnie Lukaszenko, zeby dostac wize do Polski, a teraz powkurwiam was zacofancy ze wschodu

Gość pytająąąąca
Też słuchałam Tatu, jak miałam z 6 lat, więc, to znaczy, że różnica między wschodem a zachodem to jakieś 10 lat? Czyl imacie jeszcze takie klockowate telefony? A pegazusa też? :)

Toteż piszę przecież że nie bywam na wschodzie i oceniam na podstawie jednej miejscowości tylko :p A co do tego czy stać czy nie stać to byłam tam na wycieczce szkolnej :) jeśdziłam na wszystkie dla rozrywki. Sama z własnej woli w życiu nie wrócę w zadupiaste Bieszczedy.

ja nie wiem... takie głupie to sieją czy jak??? pytająca, wygoniłabym cię z domu jako rodzic za twój poziom inteligencji.

Gość sdl
no nie mamy, nawet w studniach zupe gotujemy

Gość a co!
ja mieszkam na wschodzie, nie mamy komputerow, telewizor to też jeden na kilka domów, drogi tylko polne, ehhh ogólnie ciężkie życie mamy, nie to co Wy mieszkający na zachodzie

Gość anitka ehh
sdl hahah no my tez ale to na wesela czy cos jak normalnie na obiad to w wiadrze

Gość pytająąąca
i co sie zaczerniasz glupi podszywie ? :/ Tatu jest fajne, kiedy oblizywalam Lukaszence ser z czapy akurat lecial Malczik Gej, po czym zaczerwienilam sie ze wstydu, bo podrapalam sie miedzy nogami i zrobila mi sie jakas dziwna dluga gruba narosl, a on zaczal sie ze mnie smiac

Gość sdl
anita pozyczysz mi wiadra, bo u mnie gdzies poszlo w wies w porze obiadowej i juz go chyba nie odzyskam

Gość pytająąąca
właśnie, won podszywy

Kurczę nie wiem czy żartujecie czy na serio :( Bo mi was szkoda, a nie możecie do jakieś opieki społeczniej. Jedzenie z wiadra nie jest raczej higieniczne :( Jestem zdania, że mimo wszystko zachód powinien pomóc wschodowi. A podszywom dziękuję

Gość anitka ehh
a metalowe czy drewniane ? wiadro ?

Gość sdl
Oczywiscie, ze nie zartujemy, dawaj hajs dzifko

Gość jsahsjkjhkdjak
A jak u was ? Wciąż mieszkacie w kamienicach po wypędzonych Niemcach ? Podobno Erika Steinbach była ostatnio oglądać stare śmieci .Przywiozła wam cukierki ?

Gość sdl
omggg to juz drewniane sa u was ? ja myslalam, ze wiadra mozna tylko z origami zrobic

Gość anitka ehh
kamienne mam jeszcze wiadro

Gość sdl
super, bedzie mozna zjesc kartoflow ze skwarkami

Gość niekonieczny
Pytanie kretyńskie, ale czasem ludzie je zadają :P Pomimo, ze uważam ten temat za pic na wodę, to jednak zdarzało mi się spotykać ludzi, którzy myśleli w ten sposób. Rodzice wbijają dzieciom do głów kompleksy, które potem rodzą taki sposób myślenia. Może wschód Polski różni się od zachodu, ale tylko na korzyść. Aby zobaczyć konkretną różnicę, to trzeba udać się na zachód, ale nieco dalej i popatrzeć sobie na Niemcy, ale zachodnią część, Austrię czy Włochy i wtedy porównywać.