Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająąąąca

Czy na wschodzie Polski jest tak nowoczesnie, jak na zachodzie?

Polecane posty

Gość anka smietanka
jak to z buta co to jest ja noa boso biegam poki nie nawali ten no z gory sniegiem

Gość pytająąąąca
U nas już nie ma takich autobusów itp. Dlatego pomyślałam, że może jak pojade na wschód to zobacze Windowsy 95 itp. Fajnie by było, tak jakbym cofnęła się w czasie, ale widzię, że tutaj teraz wszyscy sobie kpią :(

Gość jak to jest u was
Tez sie nieraz nad tym zastanawiam. My mamy autostrady, szybka kolej, internet ma kazdy czy miasto czy wies, stadiony, ogolnie żyjemy na wysokim poziomie, jak to zachod. Wy tez tak macie? a tv macie kolorowe czy czarnobiale?

Gość anitka ehh
pytajaca u mnie sie placi kamieniami

Gość Mirella-Morella
mońcia80 lata 60/70. Lublin jest fajny,byłam tam w poniedziałek:p

Gość pytająąąąca
Ale to są same zabydki, my też takie mamy, ja się zastanawiam raczej nad tym czy teraz tam jest nowocześnie, jak u nas na zachodzie

Gość anitka ehh
a zielone sa o tym samym nominale co zolte czy jak masz tam ? te twoje liscie ?

Gość Mirella-Morella
Nie no nie mogę:dLeżę i kwiczę:D

dobre prowo ktos sie niezle nudzi :) mialam wspollokatorke ze slaska i mowila ze my na lubelszczyznie mamy taki dzwieczny ton mowy. ale na serio to tak zyjemy w lepiankach a ja pisze z komputera (windows 95) z poczty bo tylko tutaj maja takie cudo jak "kumputer" i jak ktos wyzej pisal musialam z buta zasuwac 16km bo na "kunia" nas jeszcze nie stac.

Gość siri
Wschód Polski to tereny głęboko zacofane gospodarczo, gigantyczne bezrobocie, olbrzymia przestępczość.....Nie radzę tu przyjeżdżać....Draństwo , chamstwo i gałgaństwo szerzy się tu na każdym kroku....

Trudno powiedzieć :) też nie bywam zbyt często na wschodzie Polski :) ale np w Bieszczadach jest beznadziejnie jesli chodzi o wygląd miejscowości wypoczynkowych :) moim zdaniem nic tam nie ma, nędzne lokale, mało restauracji, w ogóle wiocha :o konkretnie mówie o Ustrzykach Dolnych bo tam byłam kilka lat temu. Bez porównania z Karpaczem, Szklarską, albo Zakopcem, gdzie wszystko jest pod turystów :)

Gość Mirella-Morella
mońcia80 świętokrzyskie:P

Gość sdl
no kurwa co wy ludzie jaki internet ?? musialam 200 km na zachod wyjechac, zeby zlapac zasieg poza tym wynajelam kogos do pisania tego postu, bo u nas nawet szkol nie ma nawet szans na zalozenie szpilek nie ma, bo chodniki zaczynaja sie dopiero w Warszawie, reszta to same pola i bagna

gałagaństwo??? co to za słowo??? moja babcia takiego nie używa... a może do nas na wschód jeszcze nie doszło..

Gość anitka ehh
mońcia80 ktore liscie sa u was najbadziej wazne

Gość sdl
siri nie zesraj sie, bo az groza bije :D

Gość pytająąąąca
Ojejku, ale zrobiłam błąd :P A tak w ogóle, to zawsze się zastanawiałam, czy na wschodzie slucha się tych samych piosenek (po angielsku) jak na zachodzie, czy może rosyjskie? A to zdjęcie Wrocławia, które ktoś podał, to jest z 1900, więc wiadomo, że stare.

Gość Mirella-Morella
mońcia80 a czego tu zazdrościć;P