Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na_bezdechu

moje myśli są chore

Polecane posty

Gość na_bezdechu

wczoraj wracając do domu po kolejnej libacji alkoholowej, myśląc jakie to życie jest jałowe i żywot człowieka durny, ryczałam i myślałam o zabiciu się. Ile mogę jeszcze leczyć chory umysł i duszę alkoholem...Najmilszy moment mojego dnia to ten gdy idę spać.

Gość nieładnie
Na chorą duszę nie pomoże alkohol, tylko dobry człowiek albo psychotropy od psychiatry. Wybór nalezy do Ciebie. Wybierz dobrze, bo życie masz tutaj tylko jedno.

Gość na_bezdechu
mało kto mnie na świecie rozumie, nie chce trafić na lekarza niekompetentnego i chyba nie wierzę, że można inaczej postrzegać codzienność niż ja. Nagle stanę się spełnioną kobietą, w imię czego nie mniej dziękuję za radę

Gość Sanitas prawdziwa
Nigdy nie miałam do czynienia z alkoholikami, więc krótka i brutalna rada: przestań chlać i się szmacić.

Gość na_bezdechu
nie piję tak, żeby się szmacić, tylko poprawić sobie nastrój. mam samokontrolę

Gość na_bezdechu
niestety nie kazdy dostaje od losu talent i poczucie humoru

Gość Pmtjmpju
A ja mam 16 lat i juz nie chce mi sie zyc, najgorsze jest to, ze nikomu nie jestem potrzebna, chyba ze jako popychadlo.

Gość na_bezdechu
w Twoim przypadku niskie poczucie wlasnej wartosci powoduje stany depresyjne. Naucz się kochać siebie, dbać, to innych zaczniesz. Problem zaczyna sie gdy akceptujesz siebie, masz powodzenie, pracę, kasę, ale zdajesz sobie sprawę, że to nie daje spełnienia, jest puste i sie nudzi