Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewirrtualnaaaa

mam tego dosyć

Polecane posty

Wszyscy na mnie, że ja NIC NIE ROBIĘ. No nic nie robię - ale jednak coś robię - jem, śpię, chodzę, rozmawiam, MRUGAM OCZAMI. Coś robię. A co mam robić? Co za pajace wiecie. Co ja mam robic przy nich wszystkich. Ani grosza na nic nie mam. Ja już się narobiłam. Tyle mam WSZYSTKIM do napisania. Ja już się w życiu narobiłam aż z wszystkiego wyleciałam wiecie , bez grosza jestem i TERAZ MAM COŚ ROBIĆ - co za łomoty. Teraz to powinnam robić DOBRE WRAŻENIE wiecie, bo to już taki wiek, że się dobre wrażenie robi i nic poza tym. To w Polsce mam COŚ ROBIĆ. Ale co? W sumie zostaje was ...podpalić. Nie obraźcie się :( Bo co niby ja mam robić bez grosza przy duszy? :( ps. a zapałki to w domu zawsze są. COŚ MAM ROBIĆ - ale co???

Jeszcze se mogę POJEŹDZIĆ trochę - też mogę i tyle. Co jeszcze mogę? Hmmm no byle co ale niezbyt wiele w sumie, nie? A szkoda... chyba szkoda. jak uważacie? Bo wszyscy że mam skończyć doktorat. Ale po co mi on? Ja niczego nie chciałam tylko tytuł. I wiecie no żenada - ta uczelnia SAMOBÓJCZYNIĄ od poprawki do poprawki pozbyła sie TAKIEGO PROFESORA i jego spuścizny. Przecież wiecie znam angielski, tytuł miałabym i SAMA SE PRZEZ NETA słuchajcie nawiążę kontakty, będzie możliwość to sobie choć popiszę o tym i śmym. Teraz mam tytuł robić? Po co? Żeby posła lokalnego straszyć. Teraz modlę się za jego malutkie dziecko, malutką córeczkę, która chyba wiecie się straciła - mam coś robić to robię. Boże co za ludzie. Już brygidki od nich lepsze - kto wie. Choć nie przepadam za nimi - nie przepadam. No i tak sobie tę Polskę poprawiam i tyle wam napiszę. Rób coś - no robię. ŻYJĘ. jeszcze mogę się powiesić - też coś będę robić. Albo krócej ZROBIĘ.

Oni wiecie teraz za mną POWINNI nawet latać , że im wstyd, że się pozbyli TAKIEGO profesora przez samobójczynię w ciąży. No nie będziemy zmarłej nic wypominać, ale przez samobójczynię w ciąży - nauczycielkę nie mam doktoratu, a przez drugą podobną osobę - zabójczynię brata - bratobójczynię - nawet zdechłej pracy nie mam. Przez dziecko przeora i tyle. Bo wiecie całe życie ten przeor nie pierdnął nawet na tę córkę, a po smierci się KK na mnie wyżywa, że ona se życie odebrała, a robiła taką karierę Z LESBAMI wiecie. I mają wyrzuty sumienia wiecie, że to wszystko ich wina. A CZYJA? I tyle :( I koniec :( I kto mnie wysłał do tego wariata chorego umysłowo z tymi jego lesbami? Kościół ja tak uważam, żeby mnie ZA DZIECKO PRZEORA zabiły. Ale wiecie - ta matka tej laski no to... bo co? Że grobu nie ma to moja wina? Po prostu miał przyjechać transport i przecież zwłoki by wydali. Bo ją wyrzucili wiecie na śmietnik w Holandii. A kto przyjechał po zwłoki? Matka z płaczem po zwłoki dziecka miała przyjechać, prawda? Co ja miałam przyjechać? I kto wie - możebym zapłaciła za transport jej zwłok gdybym wiedziała, że po prostu odebrała sobie życie, ale wiecie - robiła taką karierę w tej Anglii , że to można było OSZALEĆ tutaj. No i myślałam, że kto tak uważa to tam się kręci gdzieś - wiecie o co chodzi. No i się nie dam wrobić w tę tragedię bo od lesb w Niemczech zwiałam i tyle. Za dużo sobie ona myślała? Nie wiem. Miała tej pracy nie brać. Moje zdanie. Albo wziąć i trzymać ze mną. Ona nie trzymała ze mną. Przykro mi. To jak moge odpowiadać za jej śmierć. Po pierwsze powiedziałabym jej - wiesz co wyjedź i zatrudnij się w sklepiku w Londynie jakimś jak znasz język. Tyle bym jej poradziła. Albo wracaj i próbuj w szkole, kredyt na mieszkanie i tyle. Co jeszcze można poradzić? Wyjść za mąż i tyle. A bez zamążpójścia zostawało jej to co mnie - szwendanie się od pracy do pracy. Bo z Polski. I tyle. Co poza tym? I że nie odeszła , nie miała nikogo kto by jej poradził to przepadła jak wielu. Nie umiała się wycofać - ja też. Nie rozumiała o co chodzi i sie zabiła. No i teraz zależy czy wiedziała że jest z lesbijami czy nie. Bo moja matka nie wiedziała, a ona? Nie doceniła tych bab. I chyba też nie wiedziała, ale za mąż nie chciała wyjść i uważała, że może tak sobie być. A tu nie. No to wiecie - może miały jej powiedzieć - słuchaj, nie zamierzasz wyjść za mąż , zwalaj i tyle. Choć co? Od razu? Nie wiem. Po tych studiach w końcu była. Po prostu po jakimś czasie zabrakło jej kogoś kto by jej UCZCIWIE poradził. Tak myślę. Ale czy to jest moja wina? Bo ja się do dziś nie czuję temu winna i tyle :(

Wiecie - życie polega na tym, że wyżej nie muszą być osoby moralne. NIŻEJ muszą być. Jedynie, że wzięła pracę od grupy i słuchajcie jak one sobie to wyobrażały - już pomijając wszystko - za lekarza Brytyjczyka miała wyjść i co? I im miało byc tak dobrze? No to chyba wiedziały co robia i tyle. Czy od razu były szanse czy nie na małzeństwo - czy się mieli ku sobie. Rozumiecie o co chodzi. No ja tego nie rozumiem co się stało. To nie była osoba uparta żadna, żadna jakaś taka wredna, karierowiczka i tyle. Nic podobnego. I tyle. I właśnie tą karierowiczką nie była więc wiecie - one chyba chciały też lekarza zabić, nic normalnego to nie było - może to był gej także dajcie mi już świety spokój bo też ją mam na sumieniu choć tyle i ile. Bo się nie odezwałam, ale powiem wam - jakby chciała ona to by kontakt ONA utrzymywała i JEJ powinno na tym zależeć? Mnie? Jakby wiedziała skąd jest - Z MIASTA. No to dużo wiedziała i tyle :((( I koniec. Co jeszcze :(((

Gość proponuję byś wykurwiała
🖐️

Gość ewazdrzewa
idź stąd już

No i znowu Agnieszka Śmieszka i jej słuchajcie telefon - nie umiem jej zniszczyć bo ma morze i postanowiła wykończyć tych moich braci. Nie wykończy ich, ale wiecie... ale mam braci. Jednak mam matkę, ojca matki zwłaszcza przybranego - jego żonę - największa enigma. Dalej się już muszę zastanowić. Ale ta Agnieszka Śmieszka TO JEST SZCZYT OBRZYDLIWOŚCI, naprawdę. SZCZYT WREDOTY, CHAMSTWA, ZBOCZEŃSTWA, OHYDY WSZELAKIEJ wiecie. I tyle mam do napisania - obłudy, przewrotności - wszystkie najgorsze cechy i powiem wam - ja bym jej dała radę nawet z tymi książkami bo i tak w sumie z głupia frant jej je wysłałam wiecie, ale powiem wam, że to był podwójna kara - no to za amazon. de kara i koniec, nie? Nic lepszego - banda lesbij. Nie - jeszcze kara od KK że KOLEŻANKĘ zabiłam. No ja jej nie zrobiłam, a że umarła to nie wiedziałam bo bym zapłaciła za ten transport wiecie. Taka byłam. Bo im wstyd bo wyglądają z tym całym jej samobójstwem jak ostatnie zera wiecie i naprawdę mogli mi powiedzieć bo bym zapłaciła. Jeszcze miałam z czego to bym naprawdę zapłaciła. A Agnieszce Śmieszce 10 euro ktoś ukradł i do dziś nikt jej nie chce oddać. A ja wiem, że poszłaby do tego mojego brata I ZA MNIE by jej oddał. Bo ja już nie żyję jego zdaniem. To na mszę niech powie za mnie w KK i odda jej te pieniądze choć to jest JEJ WINA słuchajcie bo to jest ryzyko kogoś tam brać po amazonie - po amazonie TAKIE COŚ? Po amazonie należała się DUŻA FIRMA. Nikt się nie da. TAKIE COŚ PO AMAZONIE? Nic tam nie ujmąjąc, ale z sensem to firma. Co to jest AMAZON. DE? Transport? Nawet jakby to paczka pocztą. To jest FIRMA i tyle. No nie wiem - czy ja jestem nienormalna? Ja zrozumiałam że się tam mszczą na mnie, że nie chcę się wrócić za pchanie wózka w nocy. I dobrze zrozumieli. Poza tym nie miałam samochodu. O co im chodziło? A w Polsce NIKOMU NIE ZALEŻAŁO żebym tam pracowała. I do dziś nikomu na mnie nie zależy i taka prawda. Albo się sama za coś wezmę albo mnie szlag trafi i tyle. Na razie szlag ale może być różnie jeszcze i tyle :((( Także tyle zrozumiałam i pojechałam bo po prostu chcieli mnie swoi zabić na tym amazon. de to żeby mi nie było żal w ogrodnictwie mnie chcieli wsadzić za zabójstwo brata i tyle. No i koniec historii - to ani tu ani tu. Zaś dalej i tyle. I co ci dalej z nimi trzymali? Tam nic nie ma tylko lesby i lesbienie się i wieczny problem i tyle. Co tam jest więcej? Picie, palenie - to wszędzie jest. I ciasnota -bo to tam tak wymyślają, ze jeden drugiego sie pozbywa. I Araby. I tyle. I całe życie to juz, a nie? :((( Ale po amazonie takie coś to kara i tyle. Ja tak zrozumiałam. Bo jak ja mogę mieć ten amazon - tak i z tego samobójstwa. Wina moja tyle ile, ale jestem po stronie właściciela i g... wielkie mi zrobią. Choć wiecie - czemu oni dzwonili do Polski, a nie wiedzieli o papierosie w Berendsen? Bo wyszli WSZYSCY na debili. Ja także. Ja sama nie chciałam tam być bo strasznie, reszta mnie chciała zabić. Koniec. I tyle. Cała historia. Już wcześniej mnie zabić chcieli ale się nie dałam. I tyle :((( Bo czemu siedzę w domu i nic nie robię? Bo sie boję i tyle :(((