Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja_919191

śmierć bliskiej osoby, stres, brak miesiączki ?

Polecane posty

Gość maja_919191

Od 2-3 dni spóźnia mi się miesiączka. Ogólnie miewam regularnie. Od 28- 30 dni. Ostatnia @ rozpoczęła się 13.07. Wtym miesiącu, w dniu spodziewanej zrobiłam test- wyszedł negatywnie. Słyszałam, że stres może przesunąć miesiączkę. Trzy tygodnie temu przeżyłam śmierć mamy mojego partnera ( to był czas stresujący...) czy ta sytuacja mogła na mnie wpłynąć? Co robić? Zrobić kolejny test i poczekać? Proszę o odpowiedź osoby, które miały podobną sytuację. Z góry dziękuję.

Gość maja_919191
?

Czekać. Już Ci chyba ktoś pisał na innym temacie, który założyłaś. Jeśli nie pojawi się przez dwa tygodnie od dnia, w którym powinna się pojawić to idź do ginekologa.

Gość maja_919191
Zrobić kolejny test? Czy czekać? Może się spóźnić do 2 tygodni tak?

Może się spóźnić nawet i więcej, ale do dwóch tygodni to nic szczególnego. Jeśli test zrobiłaś po terminie spodziewanej miesiączki to nie musisz go powtarzać.

Gość maja_919191
naczytałam się już o ciąży pozamacicznej idt.. nie chce ciąży narazie, nie w takim moemncie, ale nie chce też ciąży pozamacicznej, wszytskim tak się stresuję, że wyżywam się nainnych, bo od 3 dni nie mam miesiączki, wszytsko sprowadzam tylko do ciąży i moje myślenie kręci się tylko wokół tego...

Gość maja_919191
zrobiłam test wyszedł negatywnie

Gość luluaby
mi sie spoznil okres prawie 2 miesiace mialam peknietego torbiela i pewnie dlatego ale czekaj cierpliwie ja dostalam pozdrawiam

Gość maja_919191
będę czekać, choć przyznam, że to niejest łatwe ;) (cały czas o tym myślę) Poczekam do 2 tygodni, oczywiście w trakcie będę robić testy, jeśli nie dostanę, to pójdę do ginekloga...