Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lerra

Mąż mnie prawie uderzył!! Chodzi o córkę!

Polecane posty

Gość lerra

Gdy córka miała 19 lat byłam przerażona. Gdyby to wszystko ode mnie zależało pomogłabym jej, niestety ja i ona bałyśmy się jedynie reakcji mojego męża więc postanowiłyśmy że ona tą ciąże usunię. Dzisiaj on zajrzał do pamiętnika córki i zrobił nam awanture o ten zabieg, mnie prawie uderzył. Tylko co ja wtedy mogłabym zrobic, przecież wiem że on jakby się wtedy o tym dowiedział to by ją zabił.

Gość lerra
Tak! Nie chciałam awantury, dlatego uprosiłam córkę żeby nic nie mówiła o tym ojcu i same postanowiłyśmy rozwiązac problem. Wiem że źle zrobiłam i żałuję tego, moja córka również wie że postąpiła źle. To głównie wina mojego męża że tak się zachowałyśmy.

Twoją córeczkę powinno się wysterylizować. Nie jest to chyba drogie, a naprawdę młoda suka nie będzie już miała problemów. No i do następnej awantury nie dojdzie. :)

Gość lerra
Jestem ciekawa co wy byście zrobiły na moim mężu? mając męża który córce robi awanturę oto że ma chłopaka, oto że spóźnia się 10 minut do domu, itp. I stąd wiem że gdyby ona oznajmiła mu że jest w ciąży, że chłopak ją zostawił to najprawdopodobniej puściłyby mu nerwy.

Gość ciekawe co zrobisz jak ona
za kilka lat nie bedzie mogla miec dzieci?

Gość juz nie dziala
Postapilas jak uwazalas za sluszne. Swoja droga, czemu jestes z tym mezczyzna?