Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitten

Masturbacja kobiet - najlepsze sposoby

Polecane posty

Gość Anitten

Jak to się tym prysznicem robi? Ile czasu się około dochodzi? Czy to ma boleć? Czy potem ta woda z ciebie wylatuje? Jakie są sposoby? Proszę o POWAŻNE wypowiedzi. Jak jeszcze osiągacie orgazm? Pogadajmy o masturbacji!

Gość preferuje
wibratorek :D jest boski bo jest bosko

Gość Anitten
Tak było tu gdzieś napisane, że niekiedy jeśli robisz to na siedząco, to jak wstaniesz to tak jakby cieknie. Wiem, brzmi idiotycznie, ale ja się na tym nie znam.

Gość Anitten
A ten prysznic? Gdy ostatnio próbowałam, to przyłożyłam, było przyjemnie, ale zaczęło boleć i ta woda jakoś tak strasznie mocno "waliła". Jak właściwie to się robi?

Gość Anitten
To NIE JEST prowokacja.

Gość niezaspokojona koteczka @
Perwersja To prowokacja. To musi być prowokacja. Niech ktoś mi powie, że to prowokacja. To ja zaśpiewam w takim razie. TO JEST PROWOKACJA TRALALALA...PROWO...PROWO...KACJA LALALA :D

Gość niezaspokojona koteczka @
Tylko nie wiem czy ci się spodobało, bo troszku z tego taki rap wyszedł ?:(:D

W tym wypadku treść była dla mnie ważniejsza niż forma. :classic_cool: PeeS 🖐️😘 A tak dla autorki gdyby to jednak nie była prowokacja-nie wkładaj do cipy niczego co nie zostało zrobione specjalnie w tym celu, a już na pewno nie wlewaj tam wody. :o

Gość motz
zaraz prowokacja. dziewczyna jeszcze dobrze nie poznała swojego ciała i pod osłoną domniemanej anonimowości, chce sobie zrobić dobrze prysznicem. jako pedagog i kobieta, która połyka spermę bez obawy, że zajdzie w ciąże, powinnaś raczej udzielić cennych wskazówek a nie dopatrywać się podstępu. kobiety przecież też mają prawo do orgazmu.