Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dora-to

Zobaczcie moje zmarszczki pod oczami - pomocy!

Polecane posty

Gość dora-to
Ale czemu tak bez sensu piszesz? :o Ja je mam od śmiechu, jestem radosną osobą, ale niestety tak się to objawia na mojej twarzy, szczególnie pod oczami :(

Gość żabażaba
Boże drogi!! Ja też mam podobne!!!!!!!!!!!!!! No, nie...Jednak mam ciut mniejsze...:) Uffff....

Gość Karolinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mruzyc oczu, i zawczasu nie zaczelas dawac kremow , bo wiadomo ze lepiej zapobiegac niz zwalczac, kwas hialuronowy uzywaj , albo kremy bardzo mocno nawilzajace !

Pewnie za młodu dawalas za dużo tapety :D a nie da sie tego jakos zatuszowac? ; )

Gość loli garson
o jeju, nareszcie ktos z podobnym problemem, ja mam 25 lat i wchodza mi juz na policzki te zmarszczki :(:(:( boze i to bedzie juz coraz gorzej

Chusta ( ewentualnie taktyczny beret moherowy), loga, gumofilec i babuszka pierwsza klasa. :P

Gość loli garson
u mnie wiem skad sie mogly wziasc, ale jednak, zeby az do takiego stapnia? cale zycie , poczawszy od dzioecinstwa zle mnie rodzice odzywiali, miesa nie jadalam , a owocow i warzyw nie serwowali prawie wogole, po 20 roku zycia zaczelam palic papierosy, w ostatnim czasie palilam ich bardzo duzo(ale juz rzucilam :) alkoholu nie pije, prowadze siedzacy tryb zycia, a i przezylam wiele tragedii zyciowych, wiec moze to mnie zniszczylo :(

Gość fdjhdsf
Ja mam 30 i mam mniejsze, nie wierze, ze 22 letnia dziewczyna ma takie jak Rosti. Ale trzeba o siebie dbac: zdrowa dieta, cwiczenia, codzienne bieganie, odpowiednie kremy i bedzie ok. A i nie nakladac tapety szpachla.

Ja uzywam 2 kropelki vitaminy C dla dzieci Juvit zmieszane z 2 kropelkami wit.E , dzieła na takie zmarszczki fantastycznie, przeczytałam o tym kiedyś na jakimś forum i każda z dziewczyn zachwalala i rzeczywiście działa , ja jestem po 30 i zero zmarszczek pod oczami , używam już tych witamin z 3 lata, raz dziennie na noc zamiast kremu pod oczy .

Gość dora-to
Ale jaka tapeta? Ja maluję tylko brwi, rzęsy i usta. Nawet fluidu nie używam. To sprawa genów, chyba... Możesz nie wierzyć, ale mam takie zmarszczki jak Rosati, jak Doda, przecież one nie są dużo starsze ode mnie...

sport do zmarszek ma najmniej , bo tu chodzi o nawilzanie nawilzanie i nawilzanie jeszcze raz ! we wloknach kolagenowych w naszej skorze jest "poskrecana:woda" jezeli nie nawilza sie tej twarzyczki kremami od 20 roku zycia ,[ mozna i od 18 jezeli mama albo tatko maja duze zmarszczki (kwestia genow) ] to te zmarszczki bede coraz wieksze bo nie maja nawilzenia i sie "kurcza" co marszczy skore , co jeszcze moglo wplynac na powstanie zmarszczek , bardzo duzo opalania sie na sloncu jak i w solarium , nie uzywanie kremow z filtrami , mycie twarzy zmywanie makijazu woda z mydlem , brak ochrony twarzy przed wysokimi bardzo niskimi temperaturami . pij duzo wody i kup kremy 25+ na noc i na dzien NAWILZAJACE , ! BADZ kwas hialuronowy (bardzo dobrze wnika w skore dajac jej duza dawke nawilzenia)

Jest takie przysłowie; ,,Nie pomogą leki, zioła, gdy się doopa pcha do doła" :D Dosyć adekwatne w waszym przypadku.

Gość AleToOkropne
Ja mam 22 i mam odrobinę mniejsze ale to wina mojej suchej skóry. Nawilżam ją oczywiście regularnie ale to chyba nieuniknione z tak przesuszoną skórą. Dodam, że nie pije alkoholu, nie palę, odżywiam się normalnie. Tak po prostu się czasami dzieje.;/

Gość dora-to
Karolinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa z tego co napisałaś to jedynym moim grzechem było czasami zmywanie makijażu wodą z mydłem 😭

Gość dora-to
A co polecacie do demakijażu?

Gość piczkaxxxxxxxxx
kurva nikt weroniki rosati nie poznał ?:D " nie pomoże puder , róz , skoro stara doopa juz " :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
a nie sorry , oczy mi pissdą zaszły :classic_cool:

Gość joli garson
podawajcie jeszcze jakies powody przedwczesnych zmarszczek :( a moze jakies choroby?

hehe to jest podstawowy blad ktory popelnia duzo ludzi , zwlaszcza mezczyzn :) .mydlo bardzo wysusza skore , takze nie polecam , najlepiej miec do demakijazu osobno balsam do demakijazu oczu i osobno do twarzy , jezeli jest to skora wrazliwa to powinno sie uzywac bardzo delikatne plyny balsamy kremy smietnaki itd aby nie podraznic skory , raz mialam z avonu do demakijazu oczu preparat - bardzo delikatny i dobrze zmywal , preparat z odzywka . ogolnie jezeli ktos nie ma pieniazkow aby kupic dwa preparaty do demakijazu mozna kupic jeden do oczu , tylko nie jakies dwufazowe tluste tylko cos w rodzaju smietanki i nim mozna zmywac rowniez cala twarz . bo jezeli kupi sie prepar. do dem. twarzy to oczu nie mozna nim zmywac bo moze mocno podraznic oczka i dostac zapalenia spojowek . nie powinny to bys zbyt tluste kremy typu nivea (nim mozna smarowac rece badz usta popekane ale nie twarz gdyz mocno zatyka pory) podsumowujac preparaty do demakijazu powinny byc delikatne , z bardzo mala iloscia alkoholu bo tez wysusza a w tych dwufazowych jest go duzo , dlatego balsamy i smietanki . po calym demakijazu przemyc twarz tonikiem :) dobranym do waszej cery

nie pomoże malowidło, kiedy panna jak straszydło! :D "A co polecacie do demakijażu?" domestos skutecznie czyści wszelkie powierzchnie :classic_cool:

"podawajcie jeszcze jakies powody przedwczesnych zmarszczek" brak seksu :D Karolinka - nie spamuj już z tymi kosmetykami, im więcej chemii tym gorzej dla skóry. już lepiej faktycznie pierdolnąć sobie domestosem - raz, a dobrze :D

Gość joli garson
ee- n ie mysl sobie, ze tylko twoja ma takie"cudowne" wlasciwosci , podobno ogolnie ma, tylko ghdzie znalezc dawce? i wolalabym dostac w sloiczku i sama sobie rozsmarowac

re-min-ka , nie spamuje . Ty potrafisz sobie robic tylko zarty glupie juz widzialam nieraz , a ja jezeli potrafie to doradzam , od czego jest to forum , nie tylko od glupot ;)) . widac ze sie nie znasz na tym dlatego sie nie wypowiadasz powaznie , apropo domestos wypala skore ;d , a chemia w dzisiejszychh czasach jest we wszystkim ;) nawet w jedzeniu , wiec nie wyjezdzaj z tak blachymi glupimi tekstami :D