Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła niedobra dziewczyna26

Jak zerwać żeby facet myślał że to on zerwał?

Polecane posty

albo sprawić żeby mnie znienawidził po 4 latach razem, jestem jego pierwszą dziewczyną, mieszkamy razem prawie rok

Gość ejbisi1986
Niech odkryje ze go zdradzasz ;)

nie chcę być chamska :o to porządny facet, tylko nie dla mnie...czuję to

bo nie kocham, tzn kocham ale jako dobrego człowieka bo jest dobry ale nie jak faceta dla siebie na całe życie.Jak się związaliśmy zaczynaliśmy studia a teraz po 4 latach patrz ę na życie trochę inaczej, mam inne potrzeby, wie że nie bylibyśmy ze sobą szczęśliwi.Nie wiem co zrobić bo mimo różnić wiem, że on mocno kocha i nie jest typem dupka tylko faceta który byłby ze mną mimo wszystko, ale czasem to za mało :o

Gość hejkaheeeya
moja kolezanka tak zrobila. naslala kolezanke. umowila ich w pubie (niby miala dojsc pozniej) i sie zgadaly i jak ta kolezanka wchodzila to ta druga sie rzuciła na tego kolesia i zaczela go lizac po twarzy, opoem tamta zrobila awanture i sie skonczylo powaznie.

nie chcę go skrzywdzić, pierwsza dziewczyna 4 lata razem i to ona go rzuca? załamie się :o to wrażliwy facet

CO?! I stąd chcesz się bawić w jakieś gierki? To jest facet, a nie dupa wołowa... Osobiście odnoszę wrażenie, że jedyną osobą, którą chcesz przed czymkolwiek uchronić jesteś Ty sama. Przed wyrzutami sumienia w związku z zerwaniem z dobrym, jak sama piszesz, człowiekiem.

ja wiem że on chce dobrze, ale czuję też że to nie 'to'. Jakbym mu powiedziała, że tak czuję, a już dwukrotnie kiedys próbowałam to był jego płacz i załamka :o nie chce tak, szczerze mogę powiedzieć o nim, że zasługuje na kogoś lepszego, o łagodniejszym charakterze niż ja ale o dobrym sercu

Gość nie mam juz sil na to
juz ci mowie co masz zrobic,efekt gwarantowany,sprawdzony,tak zrobil moj facet ze mna : zacznij byc oschla,nieobecna,zwracaj coraz mniej uwagi na niego,w ogole nie badz zazdrosna,mow zeby wychodzil z kumplami na imprezy,badz chamska czasem,mow ze nie wiesz co czujesz,ze chyba cos sie wypalilo,ze chyba niedojrzalas do zwiazku. sam w koncu zerwie bo nie wytrzyma

Dziewczyno, zerwij z nim i tyle. Jak go nie kochasz to nie ma sensu tego ciągnąć... a nie będziesz w jakieś idiotyczne zagrywki się pakowała. Jeżeli on by się dowiedział to by Cię znienawidził jakbyś mu taki numer wykręciła. "był jego płacz i załamka" Czyli jednak nie do końca facet.

Gość seekinnnnn
swiatowa, a ty masz kogos???

nie mam juz sil na to -> tak się obecnie zachowuję... i w sumie on też jest bardziej oschły, sexu nie ma ponad 2 miesiące, sama nie wiedziałam że tyle wytrzymam ale chciałam zachować dobre stosunki i być opiekuńcza bo jako współlokator on się sprawdza... serio

Gość seekinnnnn
tak z ciekawosci. czytalam kiedys jakies twoje wpisy i wydajesz sie byc na poziomie. tak tylko spytalam :classic_cool:

Gość nie mam juz sil na to
ale mowilas mu,ze chyba go nie kochasz? moj tak sie zachowywal i ja juz mam tego dosc,wiec mysle,ze facet szybciej by cie rzucil

Gość seekinnnnn
swiatowa a moze szukasz kogos? :classic_cool: skad jestes?? :D

Odnoszę wrażenie, że chcesz zagłuszyć swoje sumienie. Jeśli faktycznie chcesz kierować się jego dobrem, a nie swoją wygodą, to powiedz mu prawdę, że nie jest kandydatem na partnera dla Ciebie. Może wbrew pozorom przyjdzie mu łatwiej zaakceptowanie tej sytuacji niż Ci się wydaje.

Gość ejbisi1986
Powiedz mu, że jest zajebistym facetem i ty nie jesteś jego warta bla bla, wiadomo, że będzie nieszczęśliwy, ale przynajmniej nie rozwalisz jego "ego".

może trochę próbuję zagłuszyć swoje wyrzuty sumienia, bo są. Myśle o tym jakbym chciała żeby on sobie kogoś znalazł, ale to niesmiały chłopak jest, na imprezy nie chodzi, praca a potem komputer w domu :o boję się że sobie nikogo nie znajdzie a z drugiej strony nie miałabym nic przeciwko gdybysmy razem nadal mieszkali, tylko bez wspólnego łóżka..:o

nie chcę go skrzywdzić, pierwsza dziewczyna 4 lata razem i to ona go rzuca? załamie się to wrażliwy facet Skrzywdzisz go czy tak czy siak . Nie ważne czy Ty zerwiesz, czy on . To tak samo bd bolało. Bądź szczera , bo mu się to należy . I nie kręć .

Czy ja dobrze rozumiem .? Facet Cię kocha i myślisz , że mieszkając z nim po zerwaniu bd się zachowywał jak przyjaciel. ? Proszę Cię . :) Może Ty tak naprawdę sama boisz się bólu i pustki jak go nie bd . ? Bo ja myślę , że on sobie sam świetnie poradzi .

Gość seekinnnnn
to moze byc dal chociaz jakies namiary na siebie? jakies gg czy cos? ;)