Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość coral1

kto ma rację

Polecane posty

Gość coral1

Mam dylemat.Właśnie miałam scysję ze swoim facetem.Jestem z wizytą u swoich rodziców.Wczoraj on przyjechał ze swoją nastoletnią siostrą,która jest trochę dziwna,wycofana,nie ma koleżanek.Pojechali dzisiaj do domu (ona mieszka w innej miejscowości).On jutro przyjedzie z powrotem i znów chce ją przywieźć pomimo,iż wie,że na jutro jesteśmy zaproszeni do moich znajomych,którym niedawno urodziło się dziecko.On nie widzi problemu,żeby ją zabrać z nami.Nie chcę jej tam zabierać,uważam,że to niekulturalne targać ją do ludzi bez zaproszenia.Powiedziałam mu to, to się obraził i stwierdził,że nie rozumie w czym ja widzę problem.Nie jestem ostatnio w zbyt dobrej kondycji,mamy kłopoty w związku i małe dziecko.U mojej mamy nie ma gdzie spać,wczoraj oni spali na materacach na podłodze a ja z dzieckiem na łózku.Było to dla mnie krępujące,bo po pierwsze ja karmię jeszcze piersią i mały budzi się w nocy na karmienie,a po drugie wychodzą mu zęby,więc płacze w nocy i niespokojnie śpi.Kto ma rację w tej sytuacji,bo już sama zwątpiłam,że może jestem niegościnna?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować