Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoooleyage

mój wakacyjny przegryw :(

Polecane posty

Gość stoooleyage

Witajcie drodzie kafeterianki, 🖐️ Jestem stulejem starej daty, choć przez ostatni rok olewałem to forum myśląc, że dzięki temu zacznie się wreszcie mój wygryw - nic bardziej mylnego, a wczoraj, tfu właściwie dzisiaj nie wytrzymałem i pękłem w wyniku czego muszę się tym podzielić z wami:o Zacznijmy od planów weekend w miejscowości wypoczynkowej z jeziorem und masą klubów pełną wulgarnych loszek, tłumy ludzi, piękne otoczenie i JA:o Tak, tak miałem w planie wakacyjny wygryw, myślałem że w takim miejscu nawet jeśli nikogo nie będę znał to jakoś się wkręce w towarzystwo w końcu tyle loszek, gości i nawet stulejarzy z laskami:o więc czemu miałoby się nie udać Wynająłem kwaterę na 3 dni (piątek, sobota, niedziela) ale jestem już od 6godzin w domu. Tak, tak nie wytrzymałem psychicznie😭 Do sedna sprawy: wypsikany najlepszym perfumem od babełe, w wyjściowej koszuli, sztruksy brązowe typu rurki do tego modne adidasy i wio na miasto. Najpierw poszedłem sobie popatrzeć na jezioro o zmroku(około 24:00) od razu widzę pary miziające się, tulące pojawia się grymas niezadowolenia na mojej twarzy. Ja 21lat, nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy się nie całowałem, ale za rękę trzymałem:classic_cool:. Zawsze mi to zwisało, ale wczorajszej nocy coś we mnie pękło. Po powrocie z jeziora mówie do siebie weż się w garść gamoniu, dopiero co wyszedłeś a już chcesz spier.dalać do dome:o Zdecydowałem, idę do największego klubu w miasteczku. Wchodzę, pełno ludzi na wejściu piękne dziewczyny z tzytzkami na wierzchu, mikroknaga zaczyna pęcznieć:classic_cool: Idę do baru zamawiam piwo, perła export 5zł, płatne gotówką cwele:classic_cool: Dziarskim krokiem idę do pustego stolika i siadam, Piję, piję czas mija wokół mnie coraz więcej par, już kurrwa przemilcze, że nawet więki stulejarze w moim mniemaniu mieli powodzenie(nie wiem jakim cudem) widząc to zebrały mi się pierwsze łzy:oMija czas i mój plan wygrywu nie działa, myślałem że jakaś loszka podejdzie zagadać, cokolwiek nawet jakiś niewyjściowy grubas byle wkręcić się w jakiś krąg znajomych(ps. nie wspomniałem na początku, ale nie mam znajomych, kolegów, przyjaciół - o ile przez jesień/zimę nie mam z tym problemów, tak wiosną i latem widząc piękne dupcie jest to nie do wytrzymania) Wytrzymałem półtorej godziny w klubie - nikt do mnie nie zagadał, nikt mnie nie zaczepił, nikt mnie nie szturchnął - po prostu kurrwa jakbym był powietrzem. Dopiłem piwo i w płaczu wybiegłem z klubu wzbudzając akrat w tym momencie ekscytacje otoczenie. DJ prowadzący imprezę też to zobaczył i jeszcze mnie przy wszystkich styrał na mikrofonie:o O dziwo, nie wiem czy zna to forum(jeśli tak to ch.uj ci na grób cwelu) ale powiedział coś patrzcie jakie przegrane gówno bez znajomych:o Ja się rozpłakałem i wybiegłem z klubu. Po pobudce rano spakowałem się i wykuurrwiłem z kurortu. Teraz czuję do siebie ogromną odrazę i mam ochotę ze sobą skończyć - nie mogę już znieść samotności, braku u mojego boku kobiety. Nie rozumiem czemu żadna mnie nie chcę, nie jestem specjalnie przystojny ale kuurrwa nie jestem też bazylem. Chcę mi się płakać....czy zawsze będę sam?😭

Gość moze byc teraz
nie chce mi sie czytać

Stoisz przy barze, podchodzi dziunia i pytasz ''postawić Ci drinka?'' . Sprawa załatwiona :D

Gość stoooleyage
nie chce dziuni, jestem bardzo uczuciowy i chce poznac kobiete ktora pasuje do mnie idealnie, wspolne rozmowy o wyzszosci marksizmu, wspolne kontemplowanie dziel batailla, ogladanie filmow, wspolne zasypianie ah czemu jestem stulejarzem😭

Gość stoooleyage
babele i mamele mowia ze jestem przystojny:classic_cool:

Gość stoooleyage
szukam takiej zagubionej owieczki jak ja ,ewentrualnie ty tez bys sie nadala, ale jako ze jestes w otoczeniu palaczy masz -10 do morali:classic_cool:

Gość ajndź
Mam mieszkane uczucia. A jednej strony taki taki elokwentny i dowcipny koleś a z drugiej taki żałosny... :(

Gość Antidetonator
Tak to jest jak na wiejską dyskotekę nad jeziorem żeś w sztruksowych rurkach przyszedł.........weź może pojedź gdzieś nad morze.[qrva sam się sobie dziwię że tu odpisałem]

Gość stoooleyage
a kim ty koooorva jestes?:classic_cool: to co ktora sie ze mna umowi, jestem dowcipny i romantyczny, z wygladu az tak zle chyba nie jest dziewczyny wiec wiecie, takie ciacho dlugo samo juz nie pochodzi:classic_cool:🖐️

Gość Mendtyt
Przeciez to prowo :D zaden DJ by czegos akiego nie powiedzial przez mikrofoon, nooo blagam.

Gość adadadada 3
Cechuje Cię mimo przykrych doświadczeń głęboka wiara w swój sukces. To bardzo dobrze. Lepiej jednak o Marksizmie na początku nie rozmawiać.......zamiast pytać o kobietę o to czy zgadza się z tezą iż byt kształtuje świadomość zaproponuj jej drinka i powiedz że miałeś wychodzić ale jednak tego nie i zrobisz a nawet już cieszysz się że tu jesteś bo spotkałeś kobietę o tak zjawiskowej urodzie:classic_cool: i zacznij od drogiego drinka:classic_cool: jeśli będziesz się trzymał tych zasad to nie tylko romantycznie zamoczysz kij ale będziesz nim w stanie cofnąć Wiśle. Over.

Gość Agunia i Julcia(13l.)
Proszę Pana bo my tu z koleżankom piszemy że może pan jest ciotem? dlatego Pan nie może.?:)

Gość jmdagptwm
Najlepszy był ten Dj buhahahaha :D:D Nieźle se to wymyśliłeś.

Gość ArbiteR Cafeterianum
No dobrze. Niech będzie. Jest trochę dramatyzmu. Trochę egzystencjalizmu. Wulgarność.Erotyzm....Jest też coś dynamicznego a zarazem statycznego. Także daje 3.5/10 :classic_cool:

Gość dsfsdafdsags
8/10 jeszcze historia do dopracowania ale ogólnie czuć ten stooleyarsky klimat

Gość Niweanka
10/10 Ja bym cię schrupała ;) ale mam 30 lat :(