Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoooleyage

teraz czas na troche poezji moje drogie panie

Polecane posty

Gość stoooleyage

Posluchaj o rozkoszy, jaka twe niewinne usta daly mi Tamtej nocy na cmentarzu, kiedy w blasku zniczy bralem cie Posluchaj o swym upodleniu, o tym jak smakowal ci moj kal O tym jak krzyczalas z bolu, czujac jak moj fiut rozrywal dupe twa Splun na krzyz, w twej waginie ogien Nektar menstruacji poteguje Bestii glod Podnies noz, niech twa dusza splonie Nadszedl czas zaglady zycia u piekielnych wrot

Gość stoooleyage
mam tego wiecej, szukam wydawcy tomiku wierszy:classic_cool: Oto stoje przed toba patrzac jak lkasz Nie ma juz do kogo wznosic modlow Nawet nie wiesz jaka rozkosz da mi torturowanie twojego ciala Witaj w moim perwersyjnym piekle To tutaj rozdziewicze twoja dusze Szkoda czasu na lzy, ja chce twojej krwi To bedzie zabawniejsze niz ukzyzowanie Twoje nagie uda czekaja na moj dotyk Zaraz poczujesz na nich zimna stal Twoje usta czekaja na moj sztywny pal Jeszcze chwila a wypelni je goraca sperma

Gość aha i achhhhhh
stań wobec tłumu, mężczyzno oszalały, zatocz oczyma swymi koło aż po horyzont zaiste wielka jest twoja hańba otwiera swoje usta Moloch wysuwa paluch grzebie w twoich majtach wyciąga............. Bestii głodu tym nie nakarmisz...................

Gość aha i achhhhhh
darowałam sobie na samym końcu to: :P

Gość stoooleyage
Lezysz na oltarzu szalenstwa Umazana kalem i krwia W ustach czujesz gorzki smak Spermy Kozla Nastal zmierzch twoich dni Serce zaraz przestanie bic Gdy wydasz ostatni dech Zerzniemy cie

Gość aha i achhhhhh
Leżę na ołtarzu szaleństwa Umazana kalem i krwią W ustach czuję gorzki smak Spermy z probówki Nastał zmierzch mężczyzn dni Serca zaraz przestanie bić Gdy wydadzą ostatni dech bo nie mogą wsadzić.

Gość aha i achhhhhh
to niesprawiedliwe, on ma gotowce a ja muszę na żywo :D

Gość aha i achhhhhh
Serca zaraz przestaną bić przestanąąąąąą, cholera

Gość aha i achhhhhh
chyba wygrałam :D dobranoc 🖐️