Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roisemadelinfds

Brązowy śluz z pochwy... Proszę o POMOC !

Polecane posty

Gość roisemadelinfds

Witam wszystkich. Otóż mój problem polega na tym, że wczoraj zauważyłam na swojej bieliźnie brązowy śluz o brzydkim zapachu. Nie było go za dużo, jednak trochę się niepokoję. 3 dni temu współżyłam z moim chłopakiem, prawdopodobnie wszystko jest w porządku ( gumka nie pękła, nie zrobił tego w środku ). Jednak obawiam się, że to coś poważnego, tym bardziej, że jestem dwa tygodnie przed okresem. Martwię się, bo zawsze miałam jakieś problemy ( np torbiel, a ostatnio okres spóźnił mi się aż 2 miesiące ) nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, nie mam teraz stresu. Dziś mój śluz jest żółty, bezzapachowy. Jak myślicie, co to może być? Może byłyście w podobnych sytuacjach? Z góry dziękuję za komentarze.

Gość Wandalina
Plamienie w środku cyklu to najprawdopodobniej objaw jajeczkowania. I najprędzej tak było. Dlaczego brązowy?- bo krew dłuzej spływała do ujscia i zmieniła kolor( wysuszyła się) na brązowy. Jak masz obawy to idź do ginekologa, który rozwieje twoje wątpliwości. Mozesz też mieć biorąc pod uwagę przykry zapach- infekcje grzybiczą, albo stan zapalny. Dostaniesz od ginekologa antybiotyk, maść lub gałki i wszystko się unormuje. Uszy do góry :)

Gość Ulahula
A zapaszek to mógł być spermiowy albo prezerwatywowy ;) skoro przeszedł.