Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heil hitla

Moja siostra ma ze mną przejebane.

Polecane posty

Gość heil hitla

Pozwalam jej się ruchać tylko z moimi dobrymi kumplami. Z obcymi nigdy. Tylko jak kogoś naprawdę lubię to pozwalam mu ruchać swoją siostrę. Więc ona może wybierać tylko z ludzi, którym ufam.

Gość heil hitla
Nie, bo ona na tym nie zarabia. Więc ma jeszcze gorzej!

Gość heil hitla
Nie zarabiam, ale jeśli ktoś stawia whisky i okazuje się dobrym kumplem to się odwdzięczam w ten sposób. Ty mi wyglądasz na frajera więc sorry, ale ona jest na razie poza twoim zasięgiem :D

Sam jesteś frajerem, skoro pijesz whiskey. :D Wódka czysta, to jest trunek godny polaka.

Gość heil hitla
Czysta wóda jest dla biedoty i tyle. Elita pija inne trunki. Chyba, że na grillu to się pije wóde, ale przy spotkaniach w domu bardziej elitarne trunki.

Z resztą twoja siostra pewnie ma ryj jak rozdeptane jądra wielbłąda. :D

Gość heil hitla
Haha, zorientowałeś się, że nie masz na nią szans to sobie wmawiasz, że jest brzydka i nic nie tracisz? HAHAHA powodzenia.

Szkoda więc flaszki czystej Smirnoffa. Mówisz że czysta dla biedoty a sam pewnie byś na oryginalnego Smirnoffa nie urobił. Miłego alfonszenia cieniasie 🖐️

Gość heil hitla
Smirnoff jest ok, ale tylko czarny. Ten czerwony jest dla ruskich drwali i straganiarzy.

Dobra bolku, z dobrego serca polecę ci coś co ci będzie tak smakowało, że lepszej nalewki już nie znajdziesz. Kup sobie Jagermeister. Coś z 45-50zł za 0,5 litra a jest NIESAMOWITA w smaku. Jest to myśliwska, niemiecka wódka ziołowa. Dobra do tłustego mięsa. Spróbuj, nie pożałujesz.

Gość heil hitla
Pamiętam Jagermeistera, piłem go w Berlinie. Ale dzięki, że mi o nim przypomniałeś to sobie kupie na weekend. Może jednak jest z ciebie chłop!

Gość refforma_..
uprawiam seks z kuzynem :)