Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochaanaaa

Pomóżcie, bardzo proszę !

Polecane posty

Gość zakochaanaaa

Drogie Kafeterianki!

Gość zakochaanaaa
Mam problem.. mam nadzieję że ktoś z was mi pomoże. Od roku kocham się w o rok młodszym chłopaku. Teraz on idzie do 2 klasy gimnazjum a ja do 3. Poznałam go coś na początku października. Doszło do jednego spotkania. Mojej przyjaciółce też się on podobał. Potem ona wpadła na to żeby go śledzić i wgl. i żeby wyjść z nim na dwór we trójkę. Po tym wyjściu na dwór wkurzył się na nas i nas nie lubił, ale coś około kwietnia była zgoda. Jego klasa nie zbyt lubi mnie i moją przyjaciółkę, dlatego że kochał się już we mnie 2 chłopak z ich klasy, na których zależało dziewczynom. Wczoraj się do mnie odezwał i chwilę pisaliśmy.. nigdy tak nie robił. Sam zaczął rozmowę i wgl. Moja dobra znajoma (z jego klasy) mówi mi że on prawdopodobnie coś do mnie czuje ale boi się to okazać bo boi się że jego znajomi mogą na to dziwnie zareagować czy coś. I nie jedna osoba mi to powiedziała.. nie wiem co myśleć i jak to naprawić wgl. Bardzo proszę o pomoc i o potraktowanie mojego problemu poważnie. :)

Gość zakochaanaaa
Mania ; ) , weszłam na link :D no ale widzicie, kocham go od roku.. i nie umiem przestać, chociaż zachowywał się jak dupek i skończony idiota czasami. Kocham Go i nie wiem jak to naprawić, wczorajsza krótka rozmowa bardzo mnie ucieszyła ale boję się myśleć pozytywnie bo jeszcze się nastawię a nici z tego będą.. koleżanki już mi mówią że mam sobie dać spokój i wgl..