Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka91

odwala mi przez zazdrosc!!!

Polecane posty

Gość wariatka91

wariuje z zazdrosci o mojego faceta, ciagle mysle co robi z kim jest, sledze go na portalu spolecznowsciwoym, spradzalaam jego poczte ale juz nie mam dostepu. i jeszcze wiele innych rzeczy ktore nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac,setki domyslow.., ta obsesja mnie niszczy ale nie umiem nad tym panowac!!!

Gość wjcwjdvv
witaj w klubie, ma tak 80% kobiet, i 99% kobiet ,które wcześniej zostały zdradzone. Widocznie nie możesz mu zaufać, nie potrafisz!!!

Gość wariatka91
ale to jest chore,ja ciage pracuje w tyg i on tez i sie nie widzimy, a najgorsze jest to ze ja czesto pracuje w weekendy to on sie spotyka z kolegami w barze ja wtedy wariuje, placze, wsciekam sie, nienawidze tego,...nie mam juz na to sily a przeciez nie moge mu zabronic spotykac sie ze znajomymi.,ale chcialabym mu tego zabronic

Gość kaszmirrr
Nie umiesz nad tym zapanować, czy tez nie chcesz?

Gość karolinka......
Jak on z kolegami do baru - to ty do kolezaki na ploty.

Gość wariatka91
chce zapanowac, bo to mnie wykancza psychicznie ale nie daje rady, nie daje :/

Gość wariatka91
ale wlasnie najgorsze jest to ze praacuje,np.23 koncze w sb a on juz od 20 w barze siedzi...

Gość karolinka......
a moze pomóglby psycholog?

Gość doradze gratis
1) załóż mu w komórce program śledzący (jeśli ma GPS) - będziesz mogła śledzić potem jego trasę, program wyrysuje ci mapę gdzie był o jakiej godzinie 2) uruchom (po cichu) z jego komórki usługę w stylu "gdzie jest dziecko" (różnie się to nazywa u różnych operatorów) - będziesz mogła na bieżąco sprawdzać gdzie przebywa 3) włóż mu do bagaży dyktafon z porządnymi bateriami 4) są takie przejściówki podpinane pod klawiaturę, które zapisują wszystko co się tą klawiaturą wklepało i można potem to przeanalizować (niestety, nie sprawdza się na laptopach) 5) zainstaluj mu na kompie program śledzący, gdzie wchodzi i co pisze 6) załóż sobie fałszywe konto na FB, NK czy innym społecznościowym portalu i sprawdź czy da się poderwac przez nieznaną kobietę (szybko zaproponuj wtedy seks, zobaczysz czy się zgodzi) 7) są specjalne usługi (trochę to kosztuje) sprawdzające wierność (firma podstawia jakąś ładną kobietę lub mężczyznę i sprawdza czy obiekt da się poderwać) 8) kup sobie dobrą lornetkę (testy znajdziesz na www.optyczne.pl) 9) zamontuj dyskretne kamerki w jego/waszym mieszkaniu, samochodzie 10) schowaj gdzieś w jego samochodzie specjalne urządzenie z GPS które zapisuje trase przemieszczania się, z datą i godziną wyrysuje wszystko na mapie 11) wynajmij detektywa 12) przeszukuj jego rzeczy, może coś znajdziesz co świadczy o zdradzie

Gość wjcwjdvv
Nic nie poradzisz na to, ale pocieszę Cię, że średnio po 2 latach związku troche się te emocję wyciszają i juz się nie jest takim zazdrosnym jak wcześniej

jestem kobietą i nie jestem chorobliwie zazdrosna o faceta :p mam do niego zaufanie, i nie przeżywam każdego jego wyjścia na piwo, to jest patologiczne!

Gość simply
Dotadze Gratis-LECZ SIĘ:O

Gość wariatka91
doradze gratis a gdzie taki program sledzacy do kpmorki gps mozna zdobyc/kupic??a ten na kompa mozna zainstalowac??skad go wziac?? wjcwjdvv- ja juz jestem ponad 2 lata w ziwazku i jest ze mna coraz gorzej

Gość simply
Doradze*

Gość wariatka91
camember wiem ze to kurwa patologia dlatego pytam sie jak sie tego oduczyc idiotko

czy ja cię wyzywam od idiotek? 🖐️ zacznij żyć swoim życiem a nie kontrolowaniem partnera... takie jest moje zdanie też chyba możesz wyjść ze znajomymi, a nie w czasie gdy on wychodzi ty siedzisz i się zadręczasz, co on może robić?

Gość wariatka91
camember latwo komus mowic co ma robic jesli sie nim nie jest, nie zna sie jego zycia, doswiadczen i zachowan, powtarzam sobie ze mam zyc swoim zyciem ale to nie takie latwe, zazdroszcze ze niektorzy tak umieja, ja nie

Gość doradze gratis
Większość programów nawigacyjnych ma taką opcję (zapisywanie trasy). Co do komórki - zależy pod jakim systemem chodzi (Symbian, OS, Android, Windows...) - najpierw trzeba wiedzieć jaki system. Ale to możesz sama sobie wygoogolować. iPhone zapisuje non stop pozycję, praktycznie całą trasę rok do tyłu (można sprawdzić gdzie był o danej godzinie np. pół roku temu). Urządzenie które zapisuje trasę to tzw. logger. Jest tego pełno w necie, ceny 150-300 zł. Zwykle używa się tego w fotografii do powiązania zdjęcia z miejscem i datą, ale w małżeństwie ma szersze zastosowania. Najlepiej wybrać taki na baterie AA czy AAA, można szybko zmienić (po cichu przed partnerem), nie trzeba ładować przez ładowarkę. Możesz też wygoglować hasło "lokalizator GPS". Co do usług operatorów - uruchamiasz taką usługę z komórki partnera, a potem wysyłasz SMSa ze swojej i dostajesz info, gdzie jest komórka partnera (przy lepszych usługach możesz to śledzić na mapie na stronie internetowej). Są różne urządzenia, np. tak płaskie że zmieszczą się w kopercie: http://twojepc.pl/news16690.html

"latwo komus mowic co ma robic jesli sie nim nie jest, nie zna sie jego zycia, doswiadczen i zachowan, powtarzam sobie ze mam zyc swoim zyciem ale to nie takie latwe, zazdroszcze ze niektorzy tak umieja, ja nie" w takim razie w jakim celu zakładasz topik, jeśli rady kwitujesz "łatwo komuś powiedzieć" ?

Gość simply
Wariatka-niby szukasz sposobu na poradzenie sobie z ta zazdroscia a pytasz o te programy do zainstalowania na kompie..nie tedy droga..

Gość wariatka91
doradze gratis--dzieki camember w takim celu zakladam topik by sie przekonac czy tylko ja mam taka obsesje czy innym dziewczyna tez sie to zdarza, rady ok moge wysluchac ale w zycie nie jest latwo niektore rzeczy wprowadzic

Gość wjcwjdvv
musisz zając się sobą!!!! Z oddali wszystkie problemy wyglądają inaczej, musisz się zdystansować, skupić na sobie, zapisac się na angielski, karate, kurs tańca poznać nowych ludzi, musisz się zdystansować, to jedyny sposób!!!!

Gość wariatka91
simply- wiem ze nie tedy droga wjcwjdvv- zajmuje sie soba, praca, jezyk angieslki ale ciagle mysle,w pracy, na plotach z kolezanka, na impreezie to mi towarzyszy ciagle

Wiesz co, jak byłam młodsza miewałam różne schizy, ale nie aż takie! Czego się boisz? Że cię zdradzi? jak będzie miał to zrobić to i tak zrobi, a samo potem wyjdzie.

Gość wariatka91
kiedys to zrobil, w sumie jutro minie rok od tamtego zdarzeenia gdy znalazlam pewne wiadomosci do kolezanki z ktorych jasno wynikalo ze mnie oszukuje

Gość wariatka91
Misie, pysie, wspolne kolacje, prysznice, masazyki...

Gość ja też swojego śledzę GPSem
wariatka91 nie walcz ze swoją naturą jeśli masz taką potrzebę - sprawdzaj swojego faceta już nie jedna tak spacyfikowała zdradę w zarodku

Gość wariatka91
ja też swojego śledzę GPSem to jest patologia to sledzenie, nie powinno tak byc w zwiazku, ja tak nie chce, ale musze to jak uzaleznienie