Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahhahahahagagaga

Czy jest tu jakaś dziewczyna co sypia badz sypiała z facetem za kase??

Polecane posty

Gość omajgadddd
Myślisz że tylko stare baby się szanują a młode będą chwalić twój poroniony pomysł? Ja mam 22 lata, skończyłam niedawno licencjat, idę na magisterkę, pierwsze dwa lata na studiach były ciężkie bo musiałam dorabiać aby się utrzymać ale potem wpadłam na pomysł swojego biznesu, i jakoś się kręci. Ale to trzeba CHCIEĆ. Ty nie chcesz, ty chcesz mieć mannę z nieba, bo biedy to ty nie widziałaś z tego co piszesz. Więc wiedz, że nie tylko stare baby cię nie pochwalają- młode też. A każdy normalny facet też ci powie że to zły pomysł.

Gość maybelineNY
nie wiem czy jestescie hipokrytkami czy jestescie naiwne kazden facet sie nie przyzna lasce ze zaliczal panienke za kase jesli jest popyt jest tez podaż? kto niby korzysta z usług takich studentek? w wiekszosci niestety zonaci :/

Gość omajgadddd
Zgadzam się, kaprysy nastolatki. Tylko szkoda, bo znam wiele osób około 20 które mają szacunek do siebie i nie mają tak lekkiego podejścia do życia jak ona, ale jak chce to niech się rozkracza, ja jej mogę tylko współczuć ambicji na życie. Smutne.

dokładnie tak jak kolezanka wyzej napisała;P wy myslicie ze wasi faceci sobie grzecznie pracuje i sa wam wierni;P a spia po katach z innymi

Gość omajgadddd
Bo ona czeka aż jej tutaj faceci (ci co chodzą na takie panie) przyklasną i wtedy ze spokojnym sumieniem będzie mogła iść się sprzedawać, tłumacząc sobie że jedyne które jej zachowanie potępiają to stare baby :D hehe

Gość omajgadddd
Ahahahaha- pewnie ty będziesz mieć takiego męża, bo jaki inny chciałby mieć prostytutkę za żonę, niestety musisz przyjąć do wiadomości że są też normalni mężczyźni na tym świecie którzy kochają i chcą być kochani, a dobry seks to oni mają u siebie w sypialni- z kobietą która nie łyka spermy połowy miasta. Amen.

Gość Paris1984
czesc dziewczyny,czytam co piszecie,od 4mc jestem sama,zalozylam sobie profil normalny zwyczajny na sympatii,jestem normalna dziewczyna nie jakas tipsiara i wiecie co? dostalam 17 maili z propozycja sponsoringu, najbardziej mnie zszokowalo ze to faceci w zwiazkach albo po slubie,tez uwazam ze to patologia,ale nie potepiajcie tylko tej dziewczyny,faceci sa naprawde okropni :(

nie :P ale myslicie ze wasze wyzwiska robia na mnie wrazenie/:P mylicie sie;P i na pewno nie jedna z was przespala sie z obcym facetem i to za darmo po pijaku :P moim zdaniem to tak samo upokarzajace;P

Gość facet prosi.
autorko tematu, czy poszłabyś ze mną do łóżka ?, poważnie pytam

omajgadd .... dokladnie :):) autorko , czego oczy nie widza tego sercu nie zal , moga sie kurwic chodzic gdzie chca , tylko ze malo ktory facet sprzedaje sie za kase . tak samo ZADNA NORMALNA DZIEWCZYNA NIE SKURWI SIE !! ,zadna szanujaca sie tylko pustak ktoremu brakuje na kosmetyczki ,poleci na tani zarobek a potem przez zycie pojdzie z bagazem kurwy;) to straszne ... jak jestes glupia i jeszcze nieswiadoma w co wchodzisz, jak trafisz na jakiegos pana ktorego znajdziesz nawali ci po mordzie , moze wtedy zmadrzejesz:)a uwierz mi co raz pisza w gazetach jak takie dziewczynki traktuja:)

mieszkasz za daleko i nie wiesz jak ja wygladam ani ja nie wiem jak ty wygladasz.. nie ma to racji bytu

ten temat robi sie juz smieszny jak ten list... matki blondynki do syna: hahah Kochany synu! Piszę do Ciebie tych kilka linijek żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Więc jeśli otrzymasz ten list to znaczy, że dobrze do Ciebie dotarł. Jeśli go nie otrzymasz, to poinformuj mnie o tym, wyślę go jeszcze raz. Ostatnio ojciec przeczytał w pewnej ankiecie, że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu, dlatego zdecydowaliśmy się przeprowadzić dalej. Dom jest wspaniały; jest tu pralka, chociaż nie jestem pewna czy jest sprawna. Wczoraj włożyłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. No, ale cóż, pogoda nie jest tu najgorsza. W tamtym tygodniu padało tylko dwa razy. Pierwszy raz padało trzy dni, drugim razem - cztery. Jeśli chodzi o tą kurtkę, którą chciałeś, wujek Piotr powiedział, że jeśli ci ją wyślę z guzikami, które są ciężkie, to będzie drogo kosztowało, więc oderwałam guziki i włożyłam je do kieszeni. Ojciec dostał pracę, jest bardzo dumny, ma pod sobą jakieś 500 osób. Kosi trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julia, ta, która wyszła za swojego męża, wreszcie urodziła. Nie znamy jeszcze płci, dlatego ci nie powiem jeszcze czy jesteś wujkiem czy ciocią. Jeśli to dziewczynka, twoja siostra chce nazwać ją po mnie, ale to będzie dziwne nazwać swoją córkę "mama". Nie widzieliśmy za to wujka Izydora, tego, który umarł w tamtym roku... Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć z auta. Jeśli będziesz się widział z Małgosią, pozdrów ją ode mnie. Jeśli jej nie będziesz widział, nic jej nie mów. Twoja mamusia Krysia P.S. Chciałam ci włożyć parę groszy do listu, ale zakleiłam już kopertę

Gość omajgadddd
Ahahhaaaha- to że ty sie sypiesz za darmo w kiblach na imprezach nie znaczy że inne dziewczyny też tak robią :/ Nie oceniaj wszystkich swoją patologiczną miarką. Paris- ale ty nie szukałaś sponsora, a miłości, to co innego. PrawdaZawszeCieZaboli- a potem będzie wchodzić na kafe i pisać 'Byłam prostytutką, skończyłam z tym ale nie umiem sobie ze sobą teraz poradzić, poznałam fajnego faceta ale nie wiem czy mu powiedzieć, chodzę do psychologa, poradźcie coś...' :D

Gość PaulVonDyke
natura faceta jest taka ze owszem moze kochac ale potrzebuje nowosci,bzykania i zdobywania to ze o tym nie wiecie nie znaczy ze tego nie ma badzcie czujne :)

Gość kasa najważniejsza
jak będziesz miec jej coraz wiecej to coraz mniej będziesz sie przejmować gadkami tych co lubią sie wymądrzać i zawsze znajdą u ciebie cos nie tak zeby ci dowalić i sprawić zebyś miała wyrzuty sumienia i myślała ze robisz coś nie tak

Gość facet prosi.
autorko tematu, bardzo Cię proszę o spotkanie, napisz mi jak wyglądasz :)

ahahahhahahahagagaga nie ale myslicie ze wasze wyzwiska robia na mnie wrazenie/ mylicie sie;P i na pewno nie jedna z was przespala sie z obcym facetem i to za darmo po pijaku moim zdaniem to tak samo upokarzajace;P Nie wsadzaj kazdej z naszej do worka w ktorym sama jestes , bo istnieja na swiecie normalni faceci i normalne kobiety , czego o tobie nie mozna powiedziec . Teraz widzisz same kolory tego wyjscia , pieniadze ,a potem za jakis czas se pomyslisz ze polowa miasta cie miala i druga polowa nie bedzie miala bo pojdziesz do kolejnego:) , i bedziesz miala opinie kurwy .... i nie mow mi ze zrobisz to tylko pare razy,,, bo wpadniesz jak sliwka w kompot , ogarnij sie i poszukaj czegos dorywczo .

Gość omajgadddd
Facet prosi- ty masz jakiś problem ze sobą, czy co???

to bez sensu jak sie tu opisze bo zaraz te histeryczki zjada mnie ze wcale nie jestem ladna czy cos tam cos tam.. one zawsze znajda pow9od zeby dowalic mi za to ze chce przespac sie z kims i przy okazji zarobic

Gość omajgadddd
moj tata wali konia :(

żona-swojego-męża bardzo cie prosze nie zasmiecaj mi topiku swoimi wypowiedziami, zdaje mi sie ze juz sie pozegnalas i mialas isc. wiec zegnam Cie

Gość facet prosi.
autorko tematu, umówmy się na spotkanie :), podaj emaila :)

nie podam tu meila bo nie chce potem tam dostawac jakis wiadomosci od tych histryczek

ten list kazde dziecko w podstawówce znało juz 3 lata temu...

Gość najlatwiej powiedziec ze
ktos kto sie sprzedaje jest dzi**a... ja bedac na studiach musialam utrzymywac 5 letniego brata. wzielam dziekanke i pracowalam za marne grosze na umowe-zlecenie. ledwo starczylo namna zycie. a wszystkie rachunki ktorych splacic nie bylam w stanie splacilam po poszukaniu sobie sponsora. spotykalam sie z nim pol roku.

omajgadddd tak tak nawet sobie nie zdaje sprawy jak gleboko wpadnie ... a juz potem ciezko bedzie jej od tego uciec ...do pierwszego spazenia .... no wlasnie !!! masz tu pierwszego chetnego :): a potem moze bedzie nastepny potem setny tysieczny a potem wyladujesz w szpitalu z syfem .. i wspomnisz o tych jak to napisalas ,wstretnych babkach ktore cie zlinczowaly:)