Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahhahahahagagaga

Czy jest tu jakaś dziewczyna co sypia badz sypiała z facetem za kase??

Polecane posty

Gość facet prosi.
autorko tematu, chciałbym Cię poznać, wyglądasz na miłą dziewczynę, życzę Ci jak najlepiej

moze ty bys wpadła na taki pomysł ale ja nie mam zamairu podszywac sie pod kogos... wes juz sie nie wypowiadaj na ten temat

Gość mike_maruda
żona-swojego-męża nie chcialbym miec takiej zony jak ty,moge sie zalozyc o piwo ze maz cie bedzie zdradzac o ile juz tego nie robi :) faceci biora takie dewoty za żony,zeby nie miec rogow,ale bzykaja"sekretarki" :)

no nie wiem czy wygladam na miło w tych wszytskich moich wypowiedziach do zony swojego meza...

Gość misterny plan
idź na zmywak albo do macdonalda ,ulotki ,tesco przyjmuje na nocne zmiany do towarowania sklepu a swojądrogą co za patologia cię wychowała że o tym myślisz rodzice chyba z dumy pękają co?

nie brakuje mi kasy na glupoty ale na to zeby utrzymac sie na studiach! czy ty kobieto tego nie mozesz zrozumiec? ze ty w zyciu nie musialas nigdy sie o to martwic czy masz pieniadze i czy starczy ci do pierwszego to nie znaczy ze mozesz mieszac z blotem innych . a ja ze swoja dupa moge robic co chce i tobie nic do tego stara dewotko

Gość a ja ci powiem tak
jesteś zwykła prostytutka i tyle tez jestem studentka która pracuje- także w trakcie roku akademickiego mimo studiów dziennych. Połowa moich znajomych tak robi, bo jak się chce to się da. A ty idziesz na łatwiznę, wstyd mi że mienisz się mianem studentki :/

jeszcze z nikim nie poszlam do lozka za kase wiec nie mow tak do mnie! to tylko rozwazania

Gość facet prosi.
autorko tematu, czy się spotkamy ? :)

Gość a ja ci powiem tak
Ale chcesz to zrobić. Wtedy się staniesz prostytutką. Powodzenia- wpisz to sobie potem do CV

dosc dziwne mi sie wydaje ze chcesz sie ze mna spotkac gdy mieszkasz tyle km

Gość maybelineNY
jasne,ma sie uczyc,nianczyc cudze płody i smażyc burgery za drobniaki i wy uwazacie ze to mniej ponizajace dla dziewczyny? pewnie siedza tu same katoliczki ktore daja mezowi tylko po ciemku :) do zony swojego meza_ciekawie gdzie pracujesz i tak swietnie zarabiasz,moze zamiast oceniasz dac cenna rade? zreszta musisz miec zajebista robote ze zarabiasz i siedzisz na cafe,zazdroszcze :p

Gość facet prosi.
12:24 a ja ci powiem tak, odczep się od dziewczyny, nie znasz Jej i nie znasz Jej sytuacji

Gość do żony_swojego_meża
fakt kochana,kurwa kurwe pozna :0 jestescie z tej samej branzy :)

Gość facet prosi.
dlaczego dziwne?, chcę Ci pomóc i jednocześnie miło z Tobą spędzić czas

jak swiat istniał i istniec bedzie beda c ktorzy dla nich to okropne a dla innych zwyczajne.. to moze takie dziewczyny co co weekend ida z ninnym do loozka po pijaku sa lepsze??

ale jednak to bardzo daleko...

Gość Call_girl997
zaloz sobie profil na zbiorniku i od razu daj wysokie ceny zeby odstraszyc wsiokow i brudasow :) powodzenia iskierko :*

a co to za zbiornik? mozesz powiedziec cos wiecej??

Gość a ja ci powiem tak
Tak. wiadomo lepiej jest się sprzedawać niż uczciwie zarobić. Myślę że jej przyszły partner którego pokocha na pewno zrozumie- w końcu lepiej się sprzedać niż smażyć burgery :/ Ja nie mam męża, mieszkam ze swoim chłopakiem, obydwoje studiujemy dziennie i pracujemy. Da się? Trzeba tylko chcieć. Ale laska woli się nad sobą użalać że nie znamy jej sytuacji :/ Ma milion innych możliwości. A ona woli wybrać najłatwiejsze i jeszcze oczekuje że wszyscy stwierdzą że to dobry pomysł. A po studiach na pewno znajdzie pracę z takim doświadczeniem :P

Gość Miśka8888
jesli sie nei szanujesz to sypiaj

Gość omajgadddd
Do roboty a nie dupy dawać ! Ja też studiowałam, skończyłam, poszłam na zaoczne żeby móc pracować! A do tego dorabianie na nocki w marketach i jako opiekunka do dzieci! Teraz mi się powodzi (tfu tfu) i zachowałam szacunek do siebie. Rusz dupę do roboty leniwa larwo, bo na ku*estwie daleko nie pociągniesz- zero szacunku do siebie, chcesz być zwykłą dziw*ą 'studentko' z koziej dupy.

Gość facet prosi.
autorko tematu, czy możesz tu podać swojego emaila ? od wtorku mam urlop, w pracy będę od 5 września; więc wpisy z tego okresu z moim nickiem to będą podszywy; jak będą wulgarne wpisy z moim nickiem to też będą podszywy ja tu nie mogę podać swojego emaila, bo w nim jest moje nazwisko (email służbowy)

Gość Call_girl997
zbiornik . com to portal erotyczny,mozna zalozyc profil ze szukasz sponsora smiesza mnie te posty o szanowaniu sie :) pisza to kobiety ktore daja sie zdradzac w imie np.dobra dzieci albo nie maja o zyciu jeszcze wcale pojecia kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien :) pozdrawiam wszystkie świetojebliwe :) niech kazda z nas pilnuje swojej dupy :)

Gość omajgadddd
Facet prosi- a co, łapa cię już boli od ręcznego? :D Widać że mocno zdesperowany jesteś, u was na południu nie ma dz*wek???