Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mksd

Umowa o prace pyatnie

Polecane posty

Gość mksd

Do 15 sierpnia mam umowe na cazs okreslony ( okres próbny ) . Denerwuje sie poniewaz do tej pory nie dostałam zadnej decyzji Na temat tego czy mi ja przedłużają czy nie . Nie wiem co mam na ten temat myślec . Czy nie powinni mi dac wczesniej znac ?? Może być tak ze po prostu już we wtorek nie przychodze do pracy tak bez żadnej decyzji ? Dostałam informacje , ze prezes się zastanawia (od śr?) ;] . To jest spora firma zatrudnia ponad 2 tys ludzi . Dodatkowy problem jest w tym , ze 2 tyg temu zostałam przeniesiona do innego działu . I cały czas mam stara umowe ;/ . Nie wiem co mam na ten temat myślec proszę o rade .

Ja bym dzisiaj poszła do kierownika i się zapytała, bo się nastawisz, przyjdziesz we wtorek do pracy a okarze się, że nie potrzebnie przyszłaś bo nie przedłużą Ci umowy. Także idź porozmawiać z kimś kompetentnym.

Gość czerwona malva
a cóż my ci możemy poradzić, dowiesz się wszystkiego w dniu wygaśnięcia umowy lub dzień przed.

Gość dokladnie jak wyżej
dopuki nic nie powiedzą chodzisz normalnie do pracy nawet po wygaśnięciu umowy, masz automatycznie przedłużoną

Gość mksd
achaaan o tym nie wiedziałam . Tzn nie znam tu nikogo wiec moge napisac . Mój wujek ma 60 % akcji tej firmy i jest w radzie nadzorczej . Ale sa duze ciecia budzetwoe i nawet teraz nei ejstem pewna . Wiem jak to brzmi ale nie ejst to neiwaidomo jakie stanowisko po prostu potzrebowąłm pracy i mi pomógł . Martwie sie tym , z jednego działu mnei przenisli ( wprawdzie tam zwalniają ) Ale pewnie byłam nie wygodna dla nich ;/ . Byl to dział ksiegowosci a u nas nei cieszy sie ona dobra opinnia są dosyć hermetyczna grupa ;/. Strasznie sie denwruj . Ale tak sobie mysle , ze moze gdyby mili mnie wyrzucic to by nie przenosili . Acz kolwiek nikt z kadrowosci ani npzastepczyni prezesa o tym nei wiedziała ;/

Gość mksd
jeszcze 4 h jestem w pracy 15 to swieto , 16 stego juz nie mam umowy ;/

Gość mksd
ale mi sie klawisze pierrdola pod palcami, ja w ogole cos pisze czy to pies mnie ruucha w dupe?

Gość mksd
nie wiem kim jestes . Piszę z błedami bo pisze b.szybko . jeszcze JESTEM w pracy . wiec jak mam chwilę to pisze.

Gość mksd
a i kierwoniczka od dzis ma urlop a dyrektorzy wyjechali ;/ nie mam dio kogo sie zwrócic . ew czekac na telefon