Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze mi odpowiedziec

alkohol a leki

Polecane posty

tak, kurwa, leki o działaniu uspokajająco-nasennym, chcesz to zapytam jak się nazywały. Nie jestem psychiczna, więc biorę je bardzo rzadko (kolega leczy depresję alkoholową) jak mam potrzebę.

Gość powiemciii
No chyba jesteś 'psychiczna' skoro takie coś cię wyprowadza z równowagi. Zresztą, chyba ja i autorka tematu możemy się obrazić za to że nas obrażasz. Po co gadasz 'z psychicznymi'? Napisałaś że wzięłaś leki o lekkim działaniu, więc od razu pomyślałam 'Persen' albo inne, a nie prawdziwe leki. Skoro wzięłaś normalne leki uspokajające to pewnie benzo, a po tym się nie pije- jak już zabierasz koledze leki i bierzesz je bez konsultacji z lekarzem (bardzo mądre :)) to chociaż przeczytaj ulotkę i zobacz że na takich lekach się nie pije bo alkohol wzmaga ich działanie. Zemdlałaś, bo te leki zwalniają ciśnienie krwi i widocznie miałaś za niskie, a poszłaś od razu spać bo są nasenne. Logiczne co nie? Ech.

Gość powiemciii
p.s. Antydepresyjne a uspokajające to zupełnie różne grupy leków, zdecyduj się. Widzę że masz bardzo małą wiedzę i wprowadzasz tym innych w błąd.

podbijam ,moze ktos jeszcze sie wypowie...

czyzby nie bylo wiecej osob z podobnymi doswiadczeniami?