Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FatButterfly

DIETA JEDNOPOSIŁKOWA OD PONIEDZIAŁKU.

Polecane posty

Gość FatButterfly

Od poniedziałku zaczynam dietę... dość masakryczna, ale tylko przy takich potrafię się utrzymać. Otóż zamierzam dziennie jeść tylko jeden talerz zupy, pić dużo wody i herbaty zielonej a przy tym dużo ćwiczyć. Zakładam ten post, żeby każdego dnia opisywać swoje zmagania i efekty, a może też z innymi podzielić się własnymi opiniami i radami. :)

Gość pierdolnij sie łeb
z taką dietą za miesiąc bedziesz grubsza niż teraz

Gość kartoflanka z boczkiem
Ja na takiej diecie schudłam kiedyś z 63 kg na 81 :D Przyznam, że wyglądałam zabawnie :P

Gość ja sie nie odchudzam ale tez
jem jeden posilek dziennie, tylko obiad. Zazwyczaj jest to talerz zupy i jestem pełna na cały dzień, czasami zjem jakies mieso z ziemniakami i jakoś nie tyje. Warze 45kg przy wzroscie 167

Gość FatButterfly
Jeśli po tej diecie wróciłabym do normalnego trybu jedzenia, to owszem efekt jojo byłby murowany. Jednak myślę, że jeśli będę stopniowo rozkładać ilość spożywanego jedzenia, to waga się utrzyma - no góra przytyje do 2 kg. :) Ale może się mylę, warto spróbować, aczkolwiek z czasem i już po samej diecie ( o ile dotrwam do końca, ale wierzę w siebie! :) ) podzielę się tutaj z wami moimi doświadczeniami i spostrzeżeniami. :)

Gość grubymotyl
ja tez cos chce zrobic od poniedziałku. moze sprobuje tak jak ty. moze to byc niezdrowe itd, ale mam juz dosc mojej otyłosci.

Bardzo mądrze jest dużo ćwiczyć i jesć tylko talerz zupy dziennie. WYkończysz się zanim to zauwazysz. Będziesz wychudzona, czyli nie szczupła, ale o wyglądzie osoby chorej. Do tego będziesz mieć brzydką cerę, okropne, wypadające włosy, podkrążone oczy i łamliwe paznokcie. Jak myślisz o diecie to najlepiej wybierz się do dietetyka, zamiast sama kombinować.

Gość FatButterfly
Zrezygnowałam z diety jednoposiłkowej. Tzn. jem jeszcze rano śniadanie, ale unikam chleba itd. :)) Nie jem kolacji, między posiłkami także nic nie podjadam, nie piję napojów gazowane, piję tylko wodę, herbatę ZIELONĄ i jakieś napoje dietetyczne. :) 100 brzuszków dziennie koniecznie! Dziś trzeci dzień a za mną 1 kg. ! Oby tak dalej. :)

Gość ANIANIANAINAINAI
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha słuszna i szybka decyzja :D

Gość FatButterfly
Wiem. :)

Gość Menachem Szwindelbaum
poczytaj o Intermittent Fasting (google) skuteczna dieta, polega na tym, że jeszcze dużo, ale tylko w ciągu 5h na całą dobę, najlepiej po południu. Przez ok. 2h organizm trawi to co zjadłaś i przez resztę doby wykorzystuje tłuszcz jako paliwo. Najlepiej się przestawić na żywienie niskowęglowodanowe, żeby przetrwać wahania cukru.

Gość Paige
Dietetyczne napoje tak samo jak jedzenie light nie są zdrowe. Oczywiśćie każdy ma swoje wybory ale ja się znam na dietach i dietetyczne napoje działaja tak jak normalne 100% cukru

Gość FatButterfly
Dziękuję za rady :))) Paige z twojej na pewno skorzystam. ;) Bo tego to przyznam, że nie wiedziałam.

Gość FatButterfly
Tydzień diety.. dziś stanęłam na wadze... 2 kg za mną ! :)

Gość FatButterfly
z wagi 54 kg doszlam w niecale 4 tyg. do wagi 49,7 kg.;)) jeszcze tylko 3,5 kg.:D