Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnieds2

śliska podłoga z żywicy poliestrowej-co robic?

Polecane posty

Gość arnieds2

Orientuje sie ktos co zrobic z śliską podłogą z żywicy poliestrowej?? jakas farba anty poślizgowa?

Gość gość
Też mam problem ze śliską podłogą. Jednak w moim przypadku chodzi o płytki. Żona wymyśliła ładne (i niestety nietanie płytki do naszego nowego domu). Postawiła na swoim, tak jej się podobały, chociaż ja obawiałem się, że w praktyce mogą się nie sprawdzać. Nie chciałem stosować żadnych farb, bo z doświadczenia wiem, że zmieniają kolor. Z kolei maty i taśmy ściągają się. Mam doświadczenie w budowlance i tzw. "wykończeniówce". Żałowałem, że jednak nie postawiłem na swoim i nie wybiłem z głowy żonie zakup tych płytek. Mieliśmy naprawdę problem, ponieważ wystarczyło niewiele wody, aby ślizgać się po niej jak po lodzie. Słyszałem od znajomego, że jest fajna metoda antypoślizgowa, innowacyjna. Wykonuje ją firma z Lesznowoli. Zdecydowałem, że zastosujemy ją u nas, chociaż żona obawiała się, że zmieni kolor płytek. Jednak nic się nie stało, podłoga pozostała nadal ładna, no i w końcu antypoślizgowa. Byś musiał zorientować się czy nadaje się także na Twoją podłogę, bo wiem, że nie na wszystkich można.

Gość gość
To cie ta podłoga kosztowła w ..uj-drogo!!! Nie taniej było pogonić żonę? :D