Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrocha21

nie dotarłą do mnie przesyłka kurierska zamówiona przez allegro

Polecane posty

Gość ostrocha21

Witajcie, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, otóż dnia 30 lipca zamówiłam przez allegro towar o wartości 214,90 + przesyłka kurierska płatność z góry 20 zł. dnia 4 sierpnia wysłano mi na maila potwierdzenie wysłania towaru wraz z nr przesyłki. po dwóch dniach wystawiono mi pozytywny komentarz, a paczka do dnia dzisiejszego jeszcze do mnie nie dotarła, gdzie w profilu użytkownika jest napisane, że po zaksięgowaniu kwoty, kurier pojawi się w ciągu 2 dni roboczych!! napisałam do kolesia, a on, że sprawdzi w firmie kurierskiej dlaczego dostawa tak długo trwa i poda mi więcej informacji, lecz w ciągu 2 dni nie dostałam odpowiedzi. zadzwoniłam do niego i wyjaśnił mi że nie wie czy to on popełnił błąd czy firma kurierska, ale obiecał, że paczka dojdzie do mnie 11 sierpnia, a jak nie to w 100% 12 sierpnia. kurde tyle kasy, nie wiem teraz co mam zrobić !! pomóżcie mi...

Gość poczekaj spokojnie
nie panikuj, koleś musi wyjasnić z tą firma kurierską - pewnie wysłał Ci jeszcze raz.

Gość Edomirando
Z negatywem czekaj, bo jak wystawisz to juz pozniej on bedzie mial to gleboko. Niech wyjasni sprawe, poza tym zawsze chyba mozna zglaszac to do allegro albo na policje, ale mi by sie nie chcialo w to bawic dla 234,9zl. Zawsze jest ryzyko przez allegro.