Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała perełka

Mama się na mnie obraziła miała rację?

Polecane posty

Gość dnoooo
wychodź częściej bez uprzedzania, mów w ostatniej chwili, i NIE PRZEPRASZAJ - bo ona specjalnie robi z siebie pokrzywdzną, żebyś miała wyrzuty sumienia.

Gość jeszcze jedna noc....
Moja pobiła dziś wszystkich:D (mam 22 lata). Jade dziś w góry. Z chłopakiem i ze znajomymi. na 3 dni. I ona wczoraj powiedziała, że nigdzie nie jade i dała mi dłyugi wykład jaka jestem głupia i głupoty robie. A dziś mi oznajmiła, że za moją głupote odpowiadac nie bedzie i robie największy błąd w życiu. I ze mną juz nie gada:/ Autorko wiem co czujesz

Gość mały odkrywca
a mama pracuje? ma jakichś znajomych? Moim zdaniem jeśli jest samotna mogłabyś jej pomóc znaleźć towarzystwo. Np w moim mieście co niedziela spotykają się ludzie w średnim wieku i popiepszają z kijkami. Zajmie się kobieta swoim życiem i Tobie da więcej luzu. Niestety jeśli chcesz się usamodzielnić licz się z tym że Twoja matka będzie na ciebie śmiertelnie obrażona i będzie utrudniać ci życie na wszystkie sposoby.

Gość 5533333ddd
Jakby matka do mnie sie z pieścią rzuciła o taka pierdołe to by wiedziala ze w jednym momencie straciła duuuzo w moich oczach i ciezko by bbyło jej sie podniesc w moich oczach.Ogolnie nie mialabym wtedy jej zwyzywac od najgorszyc i powiedziec co mysle o niej jak wlasna matka z pięsci sie rzuca na córke o naprawde błachy powód..to juz przegiecie Od tej pory niic, kompletnie niiic bym jej nie mowila gdzie wychodze i na ile dni

Gość 5533333ddd
...nie mialabym skrupułów ----miało być

Gość mała perełka
jeszcze jedna noc....- ale to jakos tak lżej wiedziec ze nie jestem sama i są ludzie ktorzy maja podobne problemy mały odkrywca- mama normalnie pracuje ale sie z nikim nie spotyka, moze to typ samotniczki nie wiem, ale nie chdozi do nikogo na kawe do zadnych znajomych do sasiadki. niedawno konczyla szkole srednia bo miala tylko zawodowke i wtedy kilkakrotnie spotkala sie z ludzmi ze szkoly. Ale np. u niej w pracy sa urzadzane imprezy takie pracowe, albo babki nawte takie w jej wieku umawiaja sie do klubow na potancowke i na piwko, a moja mama mowi ze to najgorsze co moze byc, ze te kobiety sa niestateczne ze porzadna kobieta nie chodzi do klubow na piwo a imprezy w pracy to glupota, choc moze tylko tak gada a naprawde by chciala? nie wiem

Gość mały odkrywca
współczuję ci kobieto cała sobą:O

Gość gosc.0
Ja mam tak samo jak ty.... :(

Gość mała perełka
"gosc.0 Ja mam tak samo jak ty.... " ile masz lat, opowiedz jakis przyklad?

Gość daj spokój dziewczyno
mała perełka matka do ciebie z pieścmi startuje (ktos dobrze o tym wspomnial powyzej),a ty jeszcze chcesz się z nia pogodzic i ja przepraszałaś? suuper, nast,. kandydatka którą bedzie mąż lał i nie bedzie widziec w tym nic zlego bo matka ja do tego przyzwyczaiła :o :o Żal i szkoda mi takich osob doslownie co tak daja sie szamcić

Gość retretet
to jakas patologia

Gość dffsdfdsf
teraz cie matka bije, a potem pzowolisz sie mezowi bic

Gość urocza czarownicaa
nie normalne to jest to ze masz 20 lat i o pozwolnie zeby gdzies wyjsc pytasz sie mamusi, dla mnie to nie pojete ze np. poz ajecviach ktos nagle rzuca haslo idziemy na piwko lub na pizze a ty ze nie mozezs bo mamusi dzien wczesniej nic nie mowilas, o aj pierdole

Gość Evvvvvka
Moim zdaniem to ani twoja matka ani ty nie jestescie normalne. Masz 20 lat a zachowujesz sie jak infantylne dziecko zeby nie zrobic przykrosci chorej umysłowo matce? Juz sam fakt ze takie patologiczne relacje nie wywołują u ciebie buntu swiadczy ze albo matka zryła ci psychike albo masz genetycznie takie same skłonności co ona i zyjecie we dwie w bagnie. Piszcie co chcecie ale nikt mi nie wmowi ze normalny dorosły człowiek zgadza sie na takie zycie i jeszcze pyta na forum czy to aby na pewno jest cos dziwnego bo sam nie ma pewnosci....

Gość mała perełka
to nie jest tak że się nie buntuj, buntuję się, w końcu pojechałam do tego miasta, ogólnie nie jest tak że zgadzam się na wszystko bez kiwnięcia palcem, bo często się kłócę o to że mi coś nie pasuje, ale potem z reguły rezygnuję i się poddaję, mimo wszystko nie jestem ślepcem wiem że czasem nie jest w porządku tak jak się dzieje

Gość oszaleliscie??? bernardyny sa
w tym wieku sie nie powinno mieszkac z rodzicami :///

Gość mała perełka
a ja myślę że jestem jeszcze młoda żeby już z mamą nie mieszkać, chociaż w mojej sytuacji lepiej by było może i ni mieszkać...