Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ve got what you want

Co uwazacie o osobach noszacych dużo biżuterii?

Polecane posty

Kilka pierscionkow na placach, koniecznie kolczyki, bransoletki i lancuszek czyli pelny komplet albo mezczyzna z branosletkami pierscionkiem i w kolczykach? same lubicie duzo tego na sobie miec?

Gość ja tak nie noszę
Sama bym tego wszystkiego nie założyła, ale u innych mi nie przeszkadza.

Gość dziunia125
Sama lubie się obwieszać błyskotkami różnymi,więc nie przeszkadza mi to

Gość a to moze ktos poprawic
zalezy w jakiej wesrji w wresji jakiej wiekszosc lasek na ulicy nosi NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE to kicz i tandeta

Ja nosze złoty pierścionek, złoty zegarek, złote kolczyki. Nosiłam też złoty łańcuszek z dwoma przywieszkami, ale zgubiłam. Uważam, że biżuteria nie jest zła w takiej ilości o ile nie jest sztuczna.

Gość mam taką koleżankę
Na każdym palcu pierścionek i długie plastikowe szpony. Okropnie to wygląda. Poza tym po kilka kolczyków w uszach, bransoletki, wisiorki. Mnie to się nie podoba, ale niech sobie każdy chodzi jak chce.

Gość rgrgregefwet4t4
ja nie nosze wcale bizuterii nie lubie

okej, a jaka wersje nosi wiekszosc lasek?

12skizto- lubisz złoto?

podnoszę

Gość frrwefervgr
Jesli bizuteria jest mala i dyskretna to komplet mi nie przeszkadza, ale jesli to sa juz takiewieksze dodatki typu statment to juz bym nie ryzkowala z taka iloscia wtedy np pierscionek i kolczyki albo branzoletka kolczyki kolczyki pierscionek wizorek pierscionek itp

Uważam, że skoro lubią niech sobie noszą :) osobiście noszę albo duże kolczyki, albo korale, albo bransoletki :) nie noszę pierścionków bo nie lubię.

Gość WC
Niech noszą co im się podoba.

mosze kolczyli, lancuszek czasami jakis pierscionek lub bransoletke. obowiazkowo zegarek. nie lubie wygladac jak choinka. kiedys przez 4 lata mialam kolczyk w brwi i jezyku-wyroslam z tego :) moj partner nosi kolczyki w uszach, ma przekłuty jezyk i nosi bransoletkę albo lancuszek - zamiennie.

Gość dziunia125
Lubię błyskotki,więc dużo ich na siebie zakładam i duuuuuuzo metalowych bransoletek mn.

Niektórym osobom to pasuje i fajniew ygladają. Ja nie lubię mieć za dużo na sobie :) obowiązkowo kolczyki i zegarek. Inna biżuteria od święta albo rzadziej.

Gość takasiakaiowaka
Noszę dwa złote pierścionki, kolczyki, a bransoletki i naszyjniki to tylko bursztyn, korale albo perły :) ma.m też srebrny komplet. Najważniejsze, żeby nie wyglądać bazarowo, a wesoło i kolorowo.

U faceta jedyna dopuszczalna bizuteria to zegarek. Ale z drugiej strony niech kazdy nosi co chce i w czym mu dobrze ;]

Gość zgrabna dupcia
co uważacie o osobach? po jakiemu to? chyba co sądzicie o osobach/ co myślicie o osobach lub co uważacie na temat osób... ciołku!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
dla mnie sklep z bransoletkami na ręku jest w złym guście i nie lubie takich obwieszonych złotem choinek.Mówia,że maksymalnie 3 sztuki można miec na sobie, a zewgarek to też biżuteria.ja nosze dyskretny brylantowy pierścionek, takież kolczyki-przebitki i markowy zegarek.Nienawidze jak kobieta ma na szyi zamotane kilka łańcuszków, bo to wiocha totalna, a już w pracy to kompletna porażka.

Gość o żesz ty...
Jak dla mnie to wioska. Zwłaszcza tyle pierścionków, każdy z "innej parafii". To odrzuca. A łączenie srebra i złota to dopiero coś. Do tego obleśne tipsiory! Trzeba mieć odrobine wyczucia. A reszta jak kolczyki i łańcuszek sa delikatne ok. Jak duże to wybrać tylko 1 z tego. Ale prawda boli- wiele takich choinek się widuje.

Gość Ja lubie polaczenia bransoletk
+ kolczyki lub naszyjnik i pierscionek, ale zawyczaj nosze same kolczyki, dlugie i ozdobne A duzo naszyjnikow naraz czasem wyglada swietnie

Gość strzałka :)
ja noszę delikatne kolczyki, do tego łańcuszek z zawieszką, delikatna srebrna bransoletka i srebrny zegarek, na palcach tylko obrączka i pierścionek zaręczynowy :) ogólnie subtelnie i delikatnie - nie lubię za dużo bo wygląda to kiczowato ;)

Gość ja uwielbiam biżuterię
W mam w uszach 9 kolczyków. I zawsze noszę kolczyki i pierścionek zaręczynowy, do tego po kilka bransoletek i czasem łańcuszek. Latem obowiązkowo bransoletka na kostce. Mi sie tak podoba innym nie musi.

Gość wyrwichrust
a mnie się podoba, gdy kobieta ma na sobie ciekawy zestaw biżu ale w jednym tonie i stylu, to znaczy, połączenie białego złota z żółtym i szmaragdy lub szafiry w kolczykach (długich kolczykach i zawieszce) , czyli komplet się składa z: łańcuszka, zawieszki, kolczyki, bransoletka, pierścionek fajny zestaw i przyciąga oko każdego faceta a poza tym facet, gdy widzi, że kobieta lubi nosić takie zestawy to już jest pomysł na prezent dla kobiety ;)