Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie czasy!!!

Wykształcenie i praca!! Czy to prawda?

Polecane posty

Gość takie czasy!!!

Czy to prawda że tylko ludzie wykształcenie, po studiach mają szanse na pracę w biurze. Niektórzy twierdzą że niekoniecznie, że można pracowac w biurze ze średnim, nawet bez matury i rządzic ludźmi którzy pracują na produkcji po studiach. Dajmy na to że osoba ze średnim wykształceniem w biurze i ludzie po studiach na produkcji pracują w tej samej firmie.

Gość taka sobieeee
owszem jezeli masz kotakty lub rodzinne interesy , w innym wypadku to mozesz pomarzyć

ale na kafe to norma, że ludize ze średnim sa bardziej inteligentni od tych po studiach i robią zawrotne kariery :D

Gość takie czasy!!!
No ale takie przypadki się zdarzają. Moja koleżanka nie ma nawet matury a pracuje w urzędzie pracy, druga koleżanka tylko szkoła policealna a pracuje jako rejestratorka w służbie zdrowia, kolejny kolega ze średnim pracuję w urzędzie skarbowym, a następna koleżanka pracuje w kancelarii adwokackiej również tylko średnie.

Gość taka sobieeee
znajomości moja droga,znajomości :(

Gość yyyhmyyy
Jak masz chody, to i po średnim możesz pracować tam, gdzie normalnie potrzebowaliby osoby z wyższym wykształceniem, najlepiej dwoma fakultetami mówiącego biegle w dwóch językach.

Gość takie czasy!!!
Ja jestem po sredniej, ale bede rzadzic magistrami, jeszcze zobaczycie:)

Gość do mam dola
szkola nikomu nie zadszkodzila jescze ale to chyb a dla wlasnej smooceny, heh wiekszosc moich znajomych po dziwnych studiach to dziady , pracyjace za 1500zl.Ja tylko po sredim, mam swoj biznesik i jest git.

Gość moj szwagier jest kierownikiem
w duzej korporacji, studia olal, nie pracowal w branzy ktora studiowal tylko w innej, po kilku latach doswiadczenia znalazl ta firme w ktorej jest i ostatnio go awansowali na kierownika. ma 28 lat