Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abalalalaa

zemsta na bylym - warto?

Polecane posty

Gość abalalalaa

Facet z ktorym bylam niedlugo, bo 7 miesiecy bardzo mnie zranil a nastepnie rzucil. od porzucenia minal ponad rok. teraz gdy on dowiedzial sie ze jestem ponownie sama,zaczal starac sie i pisac... ale jedynie jak wspaniale bylo mu ze mna w lozku. ja, choc wsciekla i niezadowolona z obrotu sprawy, prowokuje go i udaje ze mi sie to podoba. namawiam go na przyjazd do mnie na weekend. pragne sie zemcsic i nie dac mu przyslowiowej 'd*py" tylko kazac spac w drugim pokoju... nie wiem mam metlik w glowie, to nie zadna prowo, ale zemsta bylaby taka slodka...

Gość vaper
warto zrobić z siedbie kretynkę:D:P a jak cie pizda swędzi to mu daj i ci ulży,ścierwo jedne niedojebne:P

Gość Zemsta by była jakby przyjecha
Zemsta by była jakby przyjechał, a Ciebie by nie było. Oczywiście nie z Twojej winy po prostu przyjechał Twój stary znajomy.

Gość ...ot..co...
daj sobie z nim spokoj 🖐️

Gość kopla
jaka to zemsta? Tobie nadal zależy poza tym. Nie baw się zapałkami skoro nie umiesz.

Nie warto. Mam podobnie,ale mam faceta i były uważa,że pozwole sobie na skok w bok. Nie, mam wrażenie że faceci lubią utrzymywać kontakt z byłymi dziewczynami, bo mają okazję na darmowe r******nie, daj spokój dziewczyno, nadenerwujesz sie tylko.

Gość kopla
Darmowy nocleg też nie jest zły

Gość kuuuukuuuuryyyykuuuuu
napisz mu ze masz inne plany i sie w ogole nie spotykaj,zapomnij o tej znajomosci.... inaczej on bedzie myslal ze Ci na nim zalezy i zrobiz wszystko,,,

Gość greenrain
O taaaak, zemsta jest słodka ;)

Gość greenrain
Ja bym go wykorzystała i kazała się wynosić, no bo już taka jestem, że nie umiem przegrywać ;P ale dla spania w innym pokoju chyba nie warto ;d

twoj plan mi sie nie podoba jest za prosty . zresztą nie warto . juz lepiej zebyz zapomniała i zaczęła sie cieszyć życiem nie odzywając sie do niego i paradować z uniesioną głowa a on niech patrzy i widzi jaka jestes szcześliwa bez niego

Gość greenrain
Najlepsza zemstą będzie jak zobaczy że masz go w tyłku i jesteś szczęśliwa ;D A mu raczej zależy tylko na seksie ;(

Gość kopppp
Wez go zparos, on przyjedzie a ciebie nie bedzie. Gdy sie odezwie, to powiedz: o kurcze zapomnialam, wyjechalam ze znajomymi na biwak :P Ale mialby wnerwa :D :D :D