Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika lat 22

Czuje się nic nie warta

Polecane posty

Gość dominika lat 22

Chciałam na początku powiedzieć, że kocham swojego męża, zawsze marzyłam o taki facecie, on był dla mnie ideałem, nigdy nie myślałam że ktoś taki jak on weźmie sobie na żonę kogoś takiego jak ja, tak się cieszyłam że on dostrzegł i wybrał mnie, on był kimś takim kogo zawsze przy boku chciałam mieć, on jest taki silny i pewny siebie, zaradny, ma taki stanowczy charakter, zawsze to u innych osób podziwiałam i pragnęłam mieć takiego męża bo sama jestem słaba i delikatna. Dziś rano w łóżku pośpieszałam męża aby wstał i coś ważnego zrobił, zaczęłam się denerwować i go szarpnęłam mocno, wtedy on uderzył mnie w twarz z płaskacza... Zrobiło mi się głupio że go szarpałam. Dodam że ogólnie jest to 3 raz gdy zrobił coś takiego, ale ja go o to nie winię, czasem mi się wydaje że on jest mną zmęczony bo chyba nie jestem taka jak sobie wyobrażał zanim wzięliśmy ślub, w ogóle nie umiałam gotować dopóki się nie pobraliśmy uczę się dopiero teraz, wielu rzeczy nie umiem o wielu nie mam pojęcia, jak robiłam pranie to zmieszałam rzeczy białe z kolorowymi i wyszły na białych plamy bo w domu nigdy nie obsługiwałam pralki, nie umiem obsłużyć bankomatu, ciągle popełniam jakieś gafy i głupoty, czasem dziwię się że on jeszcze ze mną jest, nie chcę żeby odszedł, chciałabym się poprawić i stać taka jak inne kobiety żeby on mnie docenił i nigdy nie opuścił, bo go potzrebuję i kocham, przy nim czuję się bezpiecznie, nigdy nie znajdę drugiego takiego mężczyzny... Ogólnie jednak czuję się taka nic nie umiejąca, nic nie warta, wydaje mi się że on na mnie nie zasługuje...

Gość cześć koralik

Gość łooo matko24
dziewczę napisz lepiej że masz 18 - max 19 lat, a jesli tak nie jest to pytanie- gdzie ty sie uchowałaś, ok- rozumiem nie umiesz gotowac, nie kazdy do tego czuł powołanie wiec nie próbowałaś, ewentulanie mama zawsze cie wyręczała, ale żeby prania nie umieć nastawić ale bankonamtu nie potrafić obsłużyć - hmm, skoro na kafe tematy umiesz założyć, to nie wierzę, że nie potrafisz kasy ze ściany wyciągnąc

Gość sweccccccc
kurde, koleś znalazł sobie sierotę do wykorzystywania, a ty jeżeli piszesz serio, to jesteś na dobrej drodze żeby bardzo źle skończyć. Masz zaniżone poczucie wartości bo pochodzisz z jakiejś wiejskiej biedoty, wszystkiego się nauczysz, na pewno jesteś bardzo ladna, a to że cię huj bije to wystarczjący powód żeby się z nim rozwieść

Gość dominika lat 22
jestem ładna, ale mam chyba dwie lewe ręce, ale się staram to nie tak że nie, chcę się nauczyć być dobrą gospodynią kobietą i tak aby on mnie kochał, żebym była równie wartościowa jak on, on jest taki zaradny taki silny...

Gość sweccccccc
kobieto pierdolisz, z tym plaskaczem to myślę że to prowo. Jak myslisz jak daleko się posuniesz???!!!! wejdziesz mu do dupy żeby cię kochał?!!!! On ciebie już nie szanuje i im bardziej będziesz się podlizywać tym bardziej będzie tobą gardził. Czujesz się winna i jemu to pasuje. Masz prawo do błędów, skoro mu to nie przeszkadzało to znaczy że szukasz powodów żeby poczuć się jak gówno

Gość sweccccccc
on cię bije a ty mu bardziej słodzisz, masz zadatki na masochistkę

Gość Gość
Prowo, czuć na kilometr