Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Kłucie jajników w 21dc , przy cyklach 27-28dniowych?

Polecane posty

Gość cytryneczkaaaa
a jaka jest przyczyna u twojej kuzynki? terz sa dobre metody jak inseminacja ,czy in vitro wiec moze skorzystac ja bym juz odpucilam chyba po 5-6 latach bo bym miala dosc ale medycyna poszła i idze do góry wiec jest łatwiej niz parenascie lat temu

nie dopytywałam bo to u nich drazliwy temat, wiem ze lecza sie obydwoje

ale martwi mnie to podbrzusze czemu mnie boli, nigdy nie miałam tak przed okresem.nie wiem moze to sprawa psychiki i wmawia sobie czegos

Gość cytryneczkaaaa
najlepiej bedzie jak dasz na luz bez wyliczania ,bez mierzenia temperatury itd,itd jak jestes zdrowa to powinno zadziłac ale jak nie (czego ci nie zycze oczywiscie) jesli sie nie bedzie udawalo do ponad roku czasu to juz wtedy badania chodz zazwyczaj po dwóch latach przeprowadza sie dopiero specjalistycze badanai w kierunku nieplodnosci tak jak napisala tutaj dziewczyna czasm sie jest zdrowym a trzeba czekac 3 lata badz dluzej tak jak ona czekala a byla zdrowa ale jak juz terz jestes nie cierpliwa itd to co bedzie jak nie bedzie sie długo udawalo wyluzyj!!!

Gość cytryneczkaaaa
ja tez dlugo czekam i tez nic nie zrobie trzeba czekac na swoja kolej ja nie ma szans na naturlana ciaze gdyz wrogi slzu mi na to nie pozwala a terz musze zbadac czy nie mam przeci cial plemnikowych we krwi tez bym juz chciala ale nic nie zrobie trzeba czasu wiesz ja juz dluzo przezylam i wciaz przechodze wiec to sa takie moje rady do ciebie