Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Dziewczyny! Czemu lecicie na obcokrajowcow/murzynow/ciapatych

Polecane posty

a nie na goracych polskich chlopakow dziewczyny, why chcecie miec potomka o kolorze goowna? Czy moze chcecie byc bite przez ciapatych sku.r.wysynow? JA bym was ukochal jak nikt na swiecie, ale zadna mnie nie chce😭

Gość 100% facet
to wyzej napisala glupia polska sciera, w polsce innych nie uswiadczysz

Gość olivia dunham
goracy polski chlopak?? dobry zart:D

Gorących, polskich chłopaków jest tak mało, że są pod ochroną i nie wolno ich ruszać. Inna nazwa tego gatunku to "prawicy z kafe" ;)

Polscy faceci rzadko kiedy maja cechy uważane za atrakcyjne, nie mowie tutaj o gelmenach/subkulturach, mowie o cechach typu rysy twarzy. Polacy nie są wcale tacy atrakcyjni, twarz wyraża więcej niż tysiąc slow, a twarze co po niektórych zdają się okazywać tęsknotę za inteligencją, może właśnie dla tego? Bo nie każdy ciapaty bije swoja żonę, to są ekstremiści, są normalni ludzie i z narodów azjatyckich/arabskich/afrykańskich. Swoim komentarzem tylko okazałeś właśnie twarz która tęskni za inteligencją i brak szacunku dla drugiego człowieka...

Gość paulazzzz
Polski goracy chłopak :D coooooo? Chciałes napisac: polski idiota z rasistowskimi pogladami :D Polki sie juz na was poznaly i dobrze wiedza co robia ;) nie pochwalam co prawda zwiazkow z muzulmanami ale sa tez inne nacje.

Gość olivia dunham
to juz wole obcokrajowca niz "goracego" polaka, ktory swoje rodaczki wyzywa od szmat tylko dlatego, ze zadna go nie chce. Co jest zrozumiale

tarot666 wypierrrdalaj w podskokach brudna kooorva sluchajaca metalu😡

I dla tego radze wam dziewczyny, jak macie okazje na fajnego faceta pomimo tego ze z za granicy, nie traćcie czasu na rasistowskie polskie "ścierwo"

Wiesz, jak w Polsce jest porządne lato to większość tych flaczków na plaży jest gorąca...napije się piwa i zaśnie, a na plecach można jajko usmażyć :D

i tak nie chcialbym za zone, szmate ktora przesiaduje godzinami na dennym forum dla polskich szmat, a w glowie marzy tylko o murzynskiej pale. TAKIE SA FAKTY a z FAKTAMI sie nie dyskutuje. Ergo, jesli jestem w bledzie to prosze udowodnijcie mi to, najlepiej zdjeciami z karteczka

Gość paulazzzz
Goracy to może byc Hiszpan czy inny Latynos. Was Polakow NIKT nie chce. dlatego widzimi tu taka desperacje :D ps. Twoja agresja nic tu nie da, ale wyładuj sie prosze bo nic ci innego w zyciu nie zostało :D

dokladnie goracy to moze byc latynos :d ale polak? ja was prosze, piwko w rece i pilot od telewizora :D

Jesteś po prostu żałosny, po prostu 13stolatek co dostał internet z tp...krótko mówiąc śmiać mi się z ciebie chce, twoje bluzgi nikogo nie ruszają...

Gość paulazzzz
PewnieJanuszku, nikt normalny nie marzy o łysej pale, pustej głowie i prawdopodobnie penisie grubosci mojego malego palca -> cechy ktore posiadasz. ( jakbys mial wiekszego to jakas laska by sie znalazla i nie musialbys tu biadolic ).

ale wypierrrdalaj juz brudasowa kooorva w poskokach, masz tutaj piosenke dla ciebie i skuuurrrrwiaj sluchac metaliki bo to twoj poziom nalana koorvo Bierz do buzi chuja kozla, jestes w koncu corka diabla Oddaj sie ekstazie czarcich zadz, Niech twe soki splyna po oltarzu zla Polknij sperme, zezryj kal, Szatan blogoslawi cie swym praciem Rozchyl uda czarownico, niech bekarty diabla wgryza sie w twoj srom W blasku czarnych swiec dopelnia sie ofiara, poczuj w piersiach siarki oddech Splun na krzyz, w twej waginie ogien Nektar menstruacji poteguje Bestii glod Podnies noz, niech twa dusza splonie Oto czas zaglady zycia u piekielnych wrot Posluchaj o rozkoszy, jaka twe niewinne usta daly mi Tamtej nocy na cmentarzu, kiedy w blasku zniczy bralem cie Posluchaj o swym upodleniu, o tym jak smakowal ci moj kal O tym jak krzyczalas z bolu, czujac jak moj fiut rozrywal dupe twa BLACK METAL PODZIEMIE BYDGOSZCZ SRA CI DO MORDY KOOORVO

jeżdżę szambiarką po mieście i nasłuchuuję :classic_cool:

Gość paulazzzz
Oh yeah! Januszek napisal wierszyk na swoja czesc! :D

Fajna piosenka, muszę sobie jej kiedyś posłuchać...śmieszny jesteś :) coś jeszcze ciekawego masz do powiedzenia? :D chętnie posłuchamy