Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Dziewczyny! Czemu lecicie na obcokrajowcow/murzynow/ciapatych

Polecane posty

Gość ffasfaafa
oj, dziewczyny, przesadzacie. wczoraj na imprezie poznałam gorącego polskiego faceta - pierwszy raz w życiu. najpierw zdziwiłam się, że mówi po polsku, a potem spytałam czy jest w 100% Polakiem, bo wierzyć mi się nie chciało. jego temperament był taki niepolski, ale godnie bronił Waszego honoru. poprzednio gorącego faceta spotkałam w styczniu 2010, miał kobietę, ale całował się z innymi. więc tak, zdarza się gorący Polak, ale to jeden przypadek na 1,5 roku i raczej niewierny. inteligentne spojrzenie to jedna z cech, o którą faktycznie trudno tutaj. znam z widzenia mnóstwo facetów, którzy mają ciała jak z okladki, a ten tępy wzrok odbiera ochotę.

przepraszam wszystkie damy za moje wypociny

hahaha to wyzej to niezly zart :D ok ja lece bo mam duzo ciekawych rzeczy do zrobienia ;) zegnam sfrustrowanych polskich chlopaczkow :D

lwtb ważny pann spierdalaj chłopaczyno, ta polska namiętność aż wylewa się z Twoich postów, nie ten poziom 🖐️

Gość martyyyysia
Cudze chwalą a Swego nie znają :) ja tam wolne naszch ;)) wiem co biore i nie robie wiochy w mieście ;p

a co jest złego w łysej pale? to że mam cienkiego i małego penisa nie znaczy ze macie prawo marzyć o murzynach

Gość ffasfaafa
trochę nielogicznie napisałam - jeden był gorący ze względu na swój temperament (jedyny z gorącym temperamentem), drugi ze względu na urodę.

wypralyscie juz ciuchy swojego faceta ? to kurrrwa do roboty, przy okazji pomyjcie statki bo same sie nie zmyja, tluszcz mozecie zlizywac ustami szmaty:D🖐️ jak ja gardze polkami kurrrweteriankami NIZEJ NIZ RASOWE DZIWKI kafeteria to przeklenstwo kooorvy

I tak dla ścisłości, nie jestem polska KOOOOORVA, tylko polskim KOOOORVEM jak już... Skoro nie potrafisz rozróżnić płci to się nie dziwie ze gwałcisz owce na pastwiskach, pewnie ty jesteś tym 15stolatkiem co po pijaku bzyknął konia :) nie wstydź się, wszyscy cie tu znają

wydaje mi się, że ten temat do czasu skasowania będzie służył już tylko żartom z najniższej półki :P

Gość gruby czarny kot
januszku wypier... stad. nie potrzebujemy tu frustratów

zaprzyjaźniłem się z liściem dębu :classic_cool:

ok, już wypierrdalam 🖐️

ponieważ na topik zlecieli się dżentelmeni mający do zaoferowania kobiecie tylko ciąg wyzwisk, plebs się zbulwersował :) 🖐️

Men Struacja bannum profanum 7 niewiarygodne, że moje pochodzenie można zidentyfikować na podstawie tak nie wyraźnego zdjęcia :D

dlatego ze nasz poslkie chlopczaki to cioty przewaznie takie jak ty ze nikt nie chce a nie wie biedny czemu, moj maz jest UWAGA..TURKEM wwooooww ciapaty a jaki zajebisty i w zyciu i w lozku i we wszystkim!! Kocham go ponad wszystko i w zyciu nie zamienilabym na polaka!!

Gość oj januszku
Januszku, wiesniaku, odpowiem ci na twoje pytanie. My Polki nie marzymy o Murzynie/ badz innym zagranicznym narzeczonym. Po prostu jak sie czlowiek zakocha to nie ma rady. Wy polscy faceci, zamiast postarac sie byc lepszymi dla nas, myc sie czesciej, nie tylko zlopac piwska przed tv, starac sie o nas... Ale wy wolicie siedziec na kafe i sklinac na nas... Wlasnie dlatego wolimy zagranicznych facetow. Wy po prostu nie macie manier, jestescie malo przystojni, nie umiecie gotowac, w nocy puszczacie brzydkie baki, skarpetki zmieniacie co tydzien, nie myjecie zebow...A przede wszystkim NIE SZANUJECIE kobiet. Mam jeszcze wyliczac? No to pa cwelu 🖐️

Gość gruby czarny kot
nie rozumiem was, pijany kjójicek nie wygląda na cygankę, skąd to wzięliście?? ładna dziewczyna

Gość paulazzzz
Lubie ludzi ktorzy z jednego posta umieja odczytac całe zycie czlowieka ( nie uznajac wyjatkow) to jest dar! Głupoty ktora spotkalam tylko u niewyedukowanych osobnikow z rożnych krajow :)

lwtb jestes? chodz idziemy na spikerie pogadac!

Gość Ulalalaaz
Uwielbiam mojego faceta (niewazne jaka narodowosc, w zyciu byscie nie zgadli). i mam was w dupie zawisyne Polaczki i tak damo wszystkie Polki ktore nie chca odpadow takich jak wy :) to ze tutaj na nas jedziecie krzywdy nam nie robi, ale wam tak bo pogłebia wasza nienawisc. Proponuje zwalic konia panowie co testosteron opadnie, a ja ide do łoża z moim facetem ( was mozna jedynie nawzac wielkimi polskimi cipami :D )