Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość readysteady

brak okresu po tab anty a wywolanie go

Polecane posty

Gość readysteady

dziewczyny mam pytanie okres spoznia mi sie tydz po tabsach anty tzn normalne krwawienie z odstawienia dostalam i teraz czekam na normalny okres i jest tydz spoznienia przy 28dniowych cyklach biore bromergon bo mam problemy z PRL wczesniej mialam wywolywany Luteina i tak pomyslalam ze poczekam jeszcze tydz a pozniej zaczne stosowac luteine na wywolanie okresu bo chyba chcialabym wrocic do tabsow a bralam tylko 2 miesiace bo mialam byc dluzej za granica ale wracam i chcialabym wrocic do tabsow tylko czekam na okres a ze go nie ma to nie mam jak zaczac brac :( coo tym sadzicie/ w ciazy nie jestem bo tabsy bralam reguilarnie :)

Gość a my jestesmyyyyyyyyyyyyy
WRÓZKAMI:o

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Wywołaj luteiną.

Gość readysteady
moze ktos ejszcze sie wypowie?

Gość readysteady
moze ktos ejszcze sie wypowie?

Jak robilam sobie przerwy w przyjmowaniu pigulek, 2-3 miesieczne, to okres czasami mi sie spoznial o tydzien, ale pozniej pojawial sie i wszystko bylo ok.

Gość moniqs1991
hejka mam pytanko... Od niedawna biorę tabletki anty Rigevidon (czy jakoś tak) to są moje 2 tabletki po pierwszych źle się czułam a i po tych nie jest najlepiej... Od pierwszej tabletki zaczął mnie boleć brzuch ignorowałam to bo myślałam że to od czegoś innego a zresztą był to lekki ból a ostatnio po 7 talbetce ból tak się nasiłił że w nocy zwijam się ;( wczoraj wieczorem aż wymiotowałam i to jest jakiś dziwny ból bo takiego jeszcze nie miałam. Boli mnie nad pępkiem a pod żebrami taki gwałtowny piekący ból aż do przełyku czasami no i wczoraj wymiotowałam ale i tak mi nie pomogło;(. Moje pytanie co mam zrobić z tym? iść do lekarza? nie mam zabardzo czasu bo pracuje i nie mogę sobie pozwolić na chorobowe czy urlop bo nie mam ;( Co zrobić?