Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość janusz z bydgoszczyy

Kupiłem sobie dziś w Media Markcie myszkę do komputera za 29 zł, był to bez wątpienia jeden z lepszych dni w moim życiu. Już wczoraj chodziłem od pokoju do pokoju, nie mogąc sobe znaleźć miejsca. Tata dodawał mi otuchy, a zarazem nakręcał mnie, że będę mógł sobie wybrać każdą ale to każdą myszkę. Oczywiście do max 30zł (czyli do wyboru były 4 modele). Dziś udaliśmy się całą rodziną do marketu naszym złotym Matizem z 1998 roku. Wcześniej mama wstąpiła do banku, aby wypłacić potrzebną kwotę. Dojechaliśmy przed sklep, tata został w aucie, a ja z mamą i siostrą weszliśmy do sklepu. Chciałem aby ktoś był przy mnie w tej chwili. Dotarlismy do komuterowego regału i zacząłem dokładnie analizować parametry każdej myszki. Anazlzowałem stosunek jakości do ceny, a mama doradzała mi pod względem estetycznym. Bardziej podobał się jej model za 26 zł. Mi w sumie też, ale w końcu zdecydowałem się na tą za 29 zł. Nie od dziś wiadomo, że skoro droższe to też lepsze. Pewnie ma jakieś rozbudowane fukcje pomyślałem sobie. Radośnie udaliśmy się do kasy, a następnie do samochodu. Przez całą powrotną drogę czytałem tacie instrukcję obsługi myszki w 4 językach. Po powrocie od razu zainstalowałem oprogramowanie i teraz rozgryzam kolejne fukcje mojej ultra nowoczesnej myszki firmy Computer Mouse.

Gość kawoszka_28
super :)