Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakToJa 666*****

Chlopak z Indii

Polecane posty

Gość TakToJa 666*****

A piszcie sobie co chcecie! Moj facet pochodzi z Indii, jestesmy razem juz kilka lat i jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie! Wczesniej nie zaznalam takiego uczucia od zadnego Polaka!

Gość TakToJa 666*****
🖐️

Gość WYPIERDALAĆ W PRZYSIADACH
🖐️

Gość ta osoba co w lustrze
to bardzo fajnie, że się tobie układa ja co prawda jestem rasistką, ale u innych mi zbytnio nie przeszkadza

Gość TakToJa 666*****
To rzadko spotykane, bycie rasistka i akceptowanie takich zwiazkow?? A tak swoja droga dlaczego jestes rasistka jesli mozna wiedziec?

Gość TakToJa 666*****
To rzadko spotykane, byc rasistka i akceptowac mieszane zwiazki?? A tak swoja droga, dlaczego jestes rasistka jesli mozna wiedziec?

Gość TakToJa 666*****
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość TakToJa 666*****
Hahaha marna podszywka dzieciaczku! Dotyczy sie tego kolesia wyzej, ktory podrobil moj nick

Gość ta osoba co w lustrze
po prostu ja w życiu nie związałabym się z żadnym kolorowym mam złe zdanie na ich temat, w ogólności i na tym polega mój rasizm natomiast jak ty masz ochotę być z kimś takim, to mi to jakoś bardzo nie przeszkadza, ot i tyle

Gość TakToJa 666*****
Niecodzienne to, ale doceniam twoja wypowiedz :)