Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miminka29.....

Nie mogę zajść w ciążę, ile wy się starałyście o dziecko??

Polecane posty

Gość Miminka29.....

Witam, jestem mamą ponad 2letniej dziewczynki. Gdy nasza córka miała 1,5roczku zaczęliśmy się z mężem starać o rodzeństwo dla niej. Było to w styczniu, od tamtego momentu jednak nie mogę zajść w ciążę. Przy naszym pierwszym póki co jedynym dziecku nie mieliśmy żadnego problemu, w ciążę zaszłam już w 2miesiącu od momentu zaprzestania korzystania z antykoncepcji. Czy wy także mięłyście problemy z zajściem w ciążę? Jeszcze nie zdecydowałam się na wizytę u lekarza w celu wykonania szeregu badań, jestem dobrej myśli choć zaczynam się coraz bardziej niepokoić być może zupełnie niepotrzebnie.....

Gość podejrzewająca
A starasz się w momencie owulacji czy tak na chybił trafił ?

Gość oj tam
Ja bym się nie denerwowała. Z mężem po ślubie w ogóle się nie zabezpieczaliśmy i dopiero w kwietniu się udało. A ślub był w lipcu :) Po prostu się nie stresuj i nie myśl o tym ;)

Gość Miminka29.....
niestety mam strasznie rozregulowane cykle od 25 do nawet 35dni. Niestety nie mam czasu na mierzenie temperatury itp. Z mężem kochamy się 3-4razy w tygodniu z czystej przyjemności nie stosując żadnego zabezpieczenia.

Gość trtr
Wygląda na to że natura jest mądrzejsza od ciebie, autorko tematu. Kobieta to nie króliczyca. Może postaw na jakość i zajmij się porządnie pierwszym dzieckiem?

WALNIJ SIE W LEB... Czesto zdarza sie ze kobiety w druga ciaze zacxhodza po dluzszycxh starniaxch niz za 1 razem. Idz do lekarza, po co czekac i marnowac czas i nerwy.

Gość pit z zusu
Miminka29..... Napraw najpierw sprawę z rozregulowaniem. ja 1,5 roku na rozregulowaniu nie mogłam zajśc, jak tylko wszystko wróciło do normy 3 miesiące i BUCH.

Gość Pierwsze dziecko starania
przez 6 miesięcy po ślubie (spontaniczny seks 2-4 razy w tygodniu, nie tak jak niektórzy starający się codziennie). Drugie dziecko spontaniczna wpadka :-)

nam sie udalo w drugim cyklu,kupilismy testy owu czulam owu zrobilam i 2 krechy a za dokladnie 2 tygodnie bledziutka kreseczka:)podeszlismy do tego spokojnie ja nie spodziewalam sie mysle ze to jest klucz do sukcesu kochalismy sie nie z mysla ze plodzimy dziecko tylko z przyjemnosci:)

Gość uwieziona_we _snie
.