Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epiduoo

EPIDUO - żel przeciwtrądzikowy - jest gorzej !

Polecane posty

Gość epiduoo

Od trzech dni stosuje ten żel i muszę powiedzieć, że jest gorzej niż było .. wychodzą mi pojedyncze bolące pryszcze. Nie ma żadnej poprawy. Na początku myślałam, że może dlatego, bo mam okres, ale w sumie to co miało mi wyskoczyc przed okresem, wyskoczyło. Dzisiaj mi się zrobiły dwa mniejsze pryszcze czerwone bolące przy samych ustach. Nie posmarowałam epiduo bo niby nie mozna w okolicach ust smarować. Nie wiem, co robić. Może ten żel nie działa po rpostu na mnie ... Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekiem ?

Gość epiduoo
ty tepy chuuju , smaruje kremem nawilzającym rano, bo nie wiem czy jest taki żel nara

Gość epiduoo
jes ktoś normalny i powie mi co się dzieje ?

Gość epiduoo
lwtb ważny pann z patologią nie rozmawiam 🖐️

Gość epiduoo
ps. nie mam dużego trądziku. tak naprawde tylko na czole troche, reszta to pojedyncze pryszcze ktore wyskakiwaly

Gość epiduoo
nie podszywaj sie, bo nie mam zadnych ropnych ;]

Gość ale w mity wierzycie naiwniaki
nigdy tego czegos nie stosowalam, ale szczerze - w zyciu bym nie zastosowala. leczylam sie kilka lat u dermatologa, przetestowalam wiele lekow na sobie, a cere mialam coraz tragiczniejsza. zaczelam leczyc sie sama, cera mi sie poprawila nawet bardzo, ale dalej mam problem. stosowalam olejek z drzewka herbacianego, ale teraz mam od niego przerwe, on dobrze wysusza wypryski (punktowo), poza tym zawsze czytam sklady kremow do twarzy i takie ktore maja pochodne ropy naftowej albo glikole propylenowy, butylenowy badz heksylenowy sa dla mnie zdyskwalifikowane bo to u mnie nasila mocno problem

Gość epiduoo
ja się raz tylko leczyłam wcześniej, też głównie chodziło o czoło, ale wtedy miałam przepisany tonik i maść robione w aptece. do tego dermatolog poleciła mi kosmetyki z iwostinu. wszystko było w porządku, ale problem znowu się pojawił. minelo z 1,5 roku

Gość ale w mity wierzycie naiwniaki
ja leczylam kilka lat i problem mialam dosc nasilony. pierdole takie leczenie, po ktorym bylo coraz gorzej. jesli masz na brodzie, to typowe dla hormonow, jesli na zuchwie, na szyi po bokach to alergiczne najczesciej, jesli w tych miejscach sie skupia. moze to byc tez tradzik kosmetyczny. a kosmetyki z iwostinu tez jakims szalem nie sa. kiedys sama uzywalam ich kremu nawilzajacego, zdecydowanie lepszy niz 95% hipermarketowych, ale bez rewelacji.

Gość epiduoo
to jaki krem nawilżający polecasz ?

ja polecam rehydrain iwostin purritin lub cetaphil odkupie atrederm/epiduo/brevoxyl/izotrexin/acne-derm/zorac/duac/retin-a. ola.msb@wp.pl lub gg 3142516

Gość madzia_roza
Witam. Ten krem jest bardzo dobry :) używam go ale mam go za dużo. Posiadam dwa kremy w DUŻYM opakowaniu aż 45g Jeśli byłby ktoś zainteresowany czekam na wiadomość na maila madzia_roza@wp.pl

Gość gawra33
Hej wiem, że to już trochę nie aktualne ale ten wysyp pryszczy o którym piszesz jest normalną rzeczą podczas leczenia za pomocą epiduo, przeczytaj ulotkę! Po miesiącu nie będziesz mieć pryszczy.

Gość fajans33
Epiduo zadziała tylko stosuj do końca wedle zaleceń lekarza, to o czym piszesz jest normalne, na początku kuracji będziesz mieć więcej pryszczy niż normalnie ale one wszystkie poznikają pod koniec leczenia.

Gość sowaxxx
Kupie epiduo differin duac 105959@wp.pl

Gość dr kowacz
Lek jest skuteczny, u mnie leczenie trądziku odbyło się bez takich perypetii.

Gość lakio
Używałem epiduo, miesiąc temu skończyłem leczenie i pryszczy nie mam. A co do tego smarowania wokół ust to racja też bym tego nie robił. Może jeśli usunie się pryszcze z reszty twarzy te koło ust też znikną :)

Gość lalamidoczka
Na początku będziesz mieć dodatkowy wysyp pryszczy ale potem będzie już ok także nie łam się. Pozdrawiam.

Gość wetmen22
Poczytaj ulotkę i zrozumiesz czemu tak jest:)

Gość samsara99
Mi epiduo bardzo pomógł i nie mogę o nim powiedzieć nic złego, polecam wszystkim pryszczatym.

Gość gość
Eipiduo to dobry lek, dzięki niemu wyleczyłem te syfoze.