Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no...wrrr

Jestem w 15tc i nie mam w ogóle brzucha

Polecane posty

Gość kurde no...wrrr

Kurde nie mam w ogóle brzuszka ciążowego.. dobija mnie to. Jem dużo, chociaż ciężko mi przytyć. Zdarzają się mi jeszcze wymioty i mdłości. Kiedy u Was pojawił się brzuszek?

Gość no dziwne
ze nie masz brzuszka

Gość 15 tydzien ciazy ;))))
a co w tym dziwnego? irytuja mnie wypowiedzi osob ktore nie maja pojecia na dany temat a wypowiadaja sie. Ich wypowiedzi ( nie mowie o tym przypadku) w wielu sytuacjach moga zaszkodzic bo nie pomysla, nie znaja sie i sie wypowidaja :/ a wiec ja tez jestem w 15 tyg ciazy i jestem plaska jak deska. Lekarz powiedzial, że u niekt,.orych kobiet brzuch widac wczesniej lub pozniej i ze to jest normalne. Mi powiedzial ze bedzie widac moj brzuszek ok 26 tyg ;) wiec sie nie martw bo wszystko jest ok

Gość no dziwne
no bo wlasnie jestem sapisana na pewnym forum i dziewczyny zamieszczaja zdjecia brzuszkow to juz maja widoczne a ja to nie widze nic/ no moze ciuteczke tak jakos dziwnie wystaje, ale minimalnie/ i jakos mnie to zaniepokoilo

Gość 15 tydzien ciazy ;))))
wszystko jest dobrze, kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze

Gość kurde no...wrrr
mialo byc do no dziwne.... 15 tydzien ciazy ;)))) dzieki ja wizyte mam w srode to sie zapytam gin

Gość bdhrtsxmjnxfmfzx
nie masz sie co martwic ja w 15 tygodniu wogole nie mialam brzucha teraz jestem w 27 i widac juz ewidentnie ze jestem w ciazy ale jeszcze tak z miesiac temu to wygladalam jakby mnie wzdelo i wszyscy tak mowili. tez sie martwilam w szczegolnosci jak sie nasluchalam jakie to wszyscy mieli juz brzuchy wtedy ale ciaza rozwija sie bardzo dobrze i kazda kobieta jest inna. ja jestem bardzo szczupla i dobiero teraz pojawil sie brzuszek:)ale wiem jak ciezko sie czeka jakby juz sie chcialo miec i zeby byl widoczny