Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika&chistophe

2 miesiąc ciąży ból stały i mocny nasilający sie przy siadaniu...

Polecane posty

Gość monika&chistophe

bardzo proszę o jakieś porady .. wuen wuen nusiałabym jechać pewnie do lekarza albo na szpital ... ale mąż wziął samochód do 17 jestem bez auta ... czy miała któraś z was podobne objawy . Czy jest nadzieje że ustąpią \?

Gość monika&chistophe
proszę serdecznie o pomoc

Gość Karmelkowa mama
ja tez mialam dosc silne bole, szczegolnie przy wstawaniu z lozka. Kiedys pamietam, ze jak wstalam, to tak mnie brzuch "zarwal", ze az nogi mi sie ugiely. Nie wiem jak jest u Ciebie ale moja ciaza przebiegala i przebiega prawidlowo do tej pory a te bole sa jak najbardziej naturalne (macica sie rozciaga) Mi przeszlo ok. 4-5 miesiaca, chociaz jeszcze czasem sie zdarza, ze mnie boli. (teraz jestem w 7) Moj lekarz dal mi no spe- pomaga ;) jeze;i u Ciebie bole beda sie nasilac a nie daj boze pojawi sie krwawienie (tfu tfu) to natychmiast do szpitala sie udaj! Nie ryzykuj!

Gość monika&chistophe
ból jest stały nisilił sie po 2 dniach . Najgorzej jak siadam i wstaje ... a do tego niepokoi mnie takie uczucie gorąca od środka jakby ktoś włał we mnie szklanke gorącej wody ...... to mnie niepokoi . Może minie jak nie jade po południu do szpitala ...po co sie stresować w ciąży ...

Gość ociaza
hmm jedz do szpitala...nawet taxowka...albo zadzwon na oddzial i popytaj tam co to moze byc albo znajdz jakiedos lekarza i zadzwon ...cokolwiek ..zeby nieszczescia nie bylo