Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znieczulona dotykiem

Spotykam się dziś z kochankiem

Polecane posty

Tak jak w tytule, spotykam się dziś z kochankiem:) Mam faceta, ale myśl o nim od jakiegoś czasu mnie obrzydza:/ Chyba pora go wymienić na nowszy model:P Ale najpierw trzeba przetestować kilka hehe:D:D

Gość slovik
a gdzie?

Gość pozamiatany____________
a ja z kochanka moze to ty?

Gość slovik
dobra zaraz tam bede

A jak jakiś facet założy temat, ze kobiety to kurrwy, to ciskacie się jak gówno w betoniarce. 🖐️

Gość pozamiatany____________
nigdy nie mów nigdy. każdy musi zachować coś dla siebie nie można o wszystkim opwiadać nawet najbliższej osobie. miłego sotkania życzę.

Gość slovik
juz czuje ze pasujemy do siebie

O kurrrrrrrwa. :O 🖐️ Czyli ze jak, bo nie rozumiem? Jak się nie jest w związku małzeńskim to zdrady, kłamstwa, oszustwa, pogarda są dopuszczalne? Skoro takie masz życiowe wytyczne, to współczuję domu rodzinnego, w którym hula niezła patola. :( 🖐️

vera nazywasz mnie patologią bo mam inne poglądy na życie niż Ty? Za krótkie jest życie, by sobie żałować młodości. Jak spotkam tego z którym będę chciała być po grób to będzie dla mnie jedynym. A dopóki nie jesteśmy małżeństwem, to robię co mi się podoba i tyle. Ps. jemu też nie zabraniam, a że nie chce korzystać to jego sprawa.

To nie są inne poglądy, tępy dyszlu. :O Chodzi o przyzwoitość, ale co ty mozesz o tym wiedzieć?

Przecież nie ejsteś po ślubie. Kurrwa zawsze będzie kurrwą. 🖐️ I kropka. Nie chce marnować więcej energii na ciebie. 😴

vera ---> stul jałope, bo tylko umiesz krytykować na tym forum a prawda taka że zazdrościsz bo sama chciałabyś poczuć miedzy nogami dobrego grubego fiutka, jednak Twój zryty beret blokuje Ci takowe radości. a szkoda, bo, o ile ta fota co kiedyś zapodał tutaj jeden ziomek jest faktycznie Twoja, to jesteś zajeebista laseczka wg moich gustów, bo lubie takie czarnulki z cycuszkiem i pupeczką. szkoda tylko że zryty beret masz :-( znieczulona dotykiem ---> no i o to chodzi. ja też mam dziewczyne, niby wszystko ok, ale seks jest cholernie rzadki. zero eksperymentów, tylko dwie pozycje, masakra jakaś. ale poza łóżkiem jest super. no ale krew nie woda i też sobie radzę na boku.

:D No i przyszła odrzucona ciota. :D A na zdjęciu nie byłam ja, zdesperowany ćwoku. Widzę, ze kółeczko wzajemnej adoracji miejscowej idiotki z tutejszym kretynem przetrwa. Brodzik intelektualny i ugór emocjonalny. :( Krycha, ty uważaj, bo się zaszczekasz na śmierć. :(

Gość Ja z
Vera to facet matolki. Z brzuchem, tepym wyrazem niedogolonej japy pokrytej krostami i kolekcja smalcu na lichych kudelkach. W dodatku obgryza brudne pazury. Zwlaszcza teraz. :)

Zazdrosna o co? Mhm. :) Sumienie mam czyste jak świateczny obrus. Nie mam czego zazdrościć. A nawet jeśli to na pewno nie tchórzliwej szmacie ani odrzuconemu przez kobietę stulejarzowi, który w zależności od temu wymyśla odpowiednią dla siebie hisotoryjkę na temat swojego związku. Ostatnio była wielka miłość, wspaniały seks i śniadanie do łóżka. :D:D:D A dzisiaj rzadko, bez eksperymentów...:classic_cool:

znieczulona dotykiem ---> ano jest azdrosna, ma zrytą banie i w realu uchodzi za odszczepieńca:-) dlatego wyżywa sie na forum. forum erotycznym. Kocie, weź pomyśl chwilke, po kiegio chooya panna wchodzi na forum erotyczne by moralizować użytkowników? tu gadamy o bzykaniu się itp. a ona tu tylko szuka błędów ortograficznych w wypowiedziach innych oraz dopieprza ludziom co do seksu podchodzą luźno i swobodnie jak Ty czy ja. jaka konkluzja? to niespełniona życiowo dziewczyna gdzie jedyną furtką realizacji stało się dla niej dopieprzanie innym właśnie na forach internetowych, panienka co czuje spełnienie jak skleci pare elokwentnych zdań. ot taka smutna prawda. a Tobie życze zajeebistego wieczorku i porządnego bzykaniaja się wczoraj z kochanicą swoją widziałem...oj działo się:-) działo... jeszcze dziś mnie narząd aż boli ;-) vra ściera ---> skończ bo tylko się pogrążasz 🖐️

Lepsze to niż tchórzostwo i kurrewstwo, moja droga. Tylko na tyle cię stać? Nie masz się czego przyczepic to nagle sobie przypominasz o tym, ze jestem taka wulgarna. 😴 I nie mów o poziomie, bo sama reprezentujesz dno i pięć metrów mułu. :)

Pogrążam sie w czym, fantasto przebijający swoimi wypocinami samego mistrza fikcji Janusza Korwin Mikke. :classic_cool:

A w czym widzisz moje tchórzostwo??:D:D Za kurwę się też nie uważam, chyba że określasz tak wszystkie kobiety, które sypiają z partnerami przed ślubem. Ty to zapewne dziewica Orleańska?:D:D