Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znieczulona dotykiem

Spotykam się dziś z kochankiem

Polecane posty

vera ---> a wiesz co? chętnie bym Cie uwiódł... tu na forum możemy sobie sadzić i jechać jak bo burych sukach ale w realu?... hmmmm założe się że nie byłabyś taka agresywna, a w łóżeczku rozkoszna i potulna. wówczas czarno na białym upadły by doktryny które tu głosisz... a że oboje jesteśmy z Warszawy to kto wie moja droga, kto wie....

A co ja mam współnego z Joanną d'Arc? Chyba, pusta pało nie wiesz kim była rzeczona niewiasta. :(

Pupciann czyli mężczyzna klasy już mieć nie musi? Jemu wolno pierdolić się z kim popadnie, bo wtedy wzrasta jego prestiż? Panowie jeżeli zaczniecie sami "prowadzić się" tak, jakbyście chcieli, żeby kobiety się zachowywały, to może zmienię swoje nastawienie do świata. A jak na razie to nic nikomu do mojej dupy, cipki i wszystkiego innego.

vera ---> no cholera jasna, kiedyś pisałaś żeś ze stolicy [albo okolic] no to się zdecyduj!!! pupciaan ---> nie, za boga seksu się nie uważam, choc każda która ze mną spała potem nalegała na powtórki ;-)

Gość o takich tępych kutasach
się już nawet nie wspomina, po prostu kobieta powinna mieć już trochę więcej godności... Ale wasza sprawa, każdy ma swoje priorytety. U jednych to pierdolenie się, u innych uczucia, u jednych zeszmacenie się, u innych godność i klasa. Byłoby nudno gdyby każdy był taki sam. Mnie tam nie przeszkadza, że jesteście pozbawieni zahamowań, bylebyście nikogo niczym nie zarażali.

Pupciaku, nie. :) Mam 178 cm wzrostu. :) Czyli prawie 180 ale prawie jak wiemy z TV robi różnicę. :D Muszę sie powoli zwijać. :O Nic się samo nie zrobi, cholera jasna. :( A tak w ogóle to wczoraj w nocy na II Programie Polskiego Radia był koncert Spaghetti Wester Orchestra z Londynu i grali Chucka Mangione. I to wszystko na żywo! ❤️

Nalegała na powtórki? :D:D:D Desperatki są wśród nas, po prostu łatwy z ciebie gościu, którego można bez oporów przelecieć, to co miały dalej szukać szmaty :D

cristian nie rozumiem po co na to forum wchodzą osoby, które mają jakieś "ale" do seksu i tego, że ktoś traktuje go jako zabawę. Wystarczy temat o zdradzie (zwłaszcza tej kobiety) i nagle wszyscy się świetojebliwi robią:/ nosz kurwa... dla takich to powinien powstać osobny dział " wierni tylko Rydzykowi"

Kryśka, proszę, daj link w którym napisałam, że jestem z Warszawy. Albo przestać pierrdolic jak potłuczony, mitomanie/

Pup, chyba sobie żartujesz. :D Za to w przyszłości mogę wypić z Tobą piwo. :) Kiedys tam, myślę, że jesienią zjawię się w stolicy. :)

Pupciann nie baw się w psychologa, bo Ci nie wychodzi. Bo wg Ciebie trzeba mieć złe relacje z ojcem żeby kochać seks? Dosyć dziwne. Skoro Ty jesteś taki "prawy" to co robisz na tym forum?hmm? Żeby innych umoralniać? Każdy ma swój rozum, swoje sumienie i nie powinno się w to ingerować. Ja nikomu nie wyznaczam ilości partnerek :)

Każdy ma prawo otwarcie wyrażać swoje poglądy, sama sobie rościsz do tego prawo, a innym odmawiasz strasząc Rydzykiem? Tępa strzało, czy nie mieści ci się w tej rozjechanej cipie, która zastąpiła ci mózg, że ludzie, którzy nie zdradzają też mogą lubić seks, nie słuchają radia Maryja i o zgrozo korzystają z życia? A korzystanie z życia nie równa się udostępnianiu piczki każdemu i robienie komuś świństwa, bo niektórzy swoje ciało i ciało drugiej osoby traktują z jakimś elementarnym szacunkiem, czego Ty nie pojmiesz. I w porządku, twoja sprawa, nie każdy musi się szanować. Ale nie każdy też musi cieszyć japę jak czyta wynurzenia takiego kurwiszcza, bo to naprawdę jest nieprzyjemne widzieć jak ktoś obnosi się z tym, że robi z siebie zlew na spermę.

Gość jones 3
Pupa, dalej w goownie pracujesz?:-D

o takich tępych kutasach jak ja widzę temat, który mnie nie interesuje to go nie czytam i tyle. Po co sobie nerwy psuć? Może tez zastosuj taki sposób? Zauważyłam też, że "umoralniacze" częściej obrażają niż ktoś inny. Czym to jest spowodowane? Lżej Ci jak kogoś od kurew i dziwek nawyzywasz?

Gość jones 3
Az taki tępy choojek jesteś?:-D

Pupciaan ---> nie, nie traktuje ruchania kobiet jako dowartościowywania się. zresztą wolał bym ten termin określić kochaniem się, tudzież uprawianiem seksu. poprostu lubie seks i traktuje go jak zabawę... vera ---> nie wiem, nie chce mi się szukać, ale było coś co pisałaś o tym że jesteś z warszy czy tam okolic. nevermind. znieczulona dotykiem ---> no i masz racje, nie pojmuje po kiego wała wchodzą tu osoby tylko w celu "rydzykowego" skrytykowania kogoś bo są pewne osobniki co tylko po to tu przesiadują. kuźwa, to forum erotyczne przecież.

Pupciaan weszłam, bo to forum EROTYCZNE. I oczekiwałam jakichś rad? pomysłów? Ale na pewno nie krytyki jakiegoś psychologa(nie pracujesz dziś czy płacą Ci za siedzenie na kafe??) i innych pseudomoherków, które tylko siedzą z wywalonym jęzorem przed kompem i czekają jak ubliżyć drugiemu człowiekowi:/

Przytoczmy "znieczulona dotykiem Tak jak w tytule, spotykam się dziś z kochankiem Mam faceta, ale myśl o nim od jakiegoś czasu mnie obrzydza:/ Chyba pora go wymienić na nowszy model Ale najpierw trzeba przetestować kilka hehe" Pytanie o radę? :D Ono jest chyba gdzieś między wierszami.

Gość jones 3
Vera lynn, też się kulam[po podłodze]