Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robótkaaaa

Mój facet powiedział mi że nie mam wyglądu do sukienki!!! OBRAZIŁAM SIE NA NIEGO

Polecane posty

Gość robótkaaaa
Morland a co ci sie stalo??

Zjadły mnie komary. Dosłownie, naliczyłam się ponad 30 ugryzień, a w nocy się nie kontroluję i po prostu to rozdrapałam. W tym, że to przecież nie będzie tam wiecznie, a i nie spodziewam się, żeby kogoś moje łydki tak interesowały. Inna sprawa, mam znajomą która ma ogromną bliznę, szeroką na ponad centymetr i ciągnącą się od biodra do kolana. Blizna jest pamiątką po operacji i 4 miesiącach leżenia w szpitalu. I panna ma to gdzieś, nogi ma mimo wszystko bardzo zgrabne, a że młoda to jeszcze w mini spódniczkach chodzi i nikt jej uwagi nie zwracał.

Gość robótkaaaa
Moorland no bo co kogo obchodzą blizny, w życiu różne rzeczy się przytrafiają i dla mnie blizny to normalna rzecz. To musiałas chyba hasac po lesie że cię aż tak zjadły komary:D Mogłaś sobie kupic masc łagodzącą swędzenie to byś tak się nie męczyła

Gość dfogieh2ohqg
Zmień faceta na inny model. powiedz ze z takim pyskiem jak on ma to wstyd sie pokazac.

Teraz to już za późno. A pogryzły mnie w DOMU. Mieszkam nad morzem, niedaleko wpływającej do niego rzeczki - jest ciepło i wilgotno, komarów masa, a ja zostawiłam otwarte okno i mam tego efekty :P

Gość robótkaaaa
no to ładnie hehe kup sobie Raid ten do gniazdka na komary i muchy, jest naprawdę dobry:D

Gość robótkaaaa
i w oknie zamontuj moskitiere, naprawde duzo daje i nie bedziesz musiala okna zamykac

Jakoś przeżyje :P a w krem już się zaopatrzyłam. W każdym razie to na pewno nie jest powód, żebym się gotowała zasłaniając nogi, bo przez jedną noc posłużyłam za szwedzki stół.