Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robótkaaaa

Mój facet powiedział mi że nie mam wyglądu do sukienki!!! OBRAZIŁAM SIE NA NIEGO

Polecane posty

Gość robótkaaaa

Mówię mu: "założe dziś krótkie spodenki albo sukienkę i pojedziemy gdzieś pospacerowac" A on: "Trzeba miec wygląd do takiej sukienki, a nie z takimi poobdzieranymi nogami" Dodam że mam bliznę na nodze bo obdarłam sobie niedawno kolano, a po za tym to mam ładną figurę, jestem szczupła. Wkurzyłam się i nie odzywam się do niego!

Gość dercyzja
no i co z tego że jesteś szczupła mozna być szczupłą i pokraczną,krzywe nogi i nie mieć wdzięku

Gość ja pani wasza
czyli jestes paskudna a facet szczery

Gość robótkaaaa
jestem atrakcyjną dziewczyną, mam ładne ciało i buzię, nie mam krzywych nóg! Tylko straszne blizny mi zostają, bardzo widoczne bo mam ciemną karnację. Jak mu sie nie podobam to po co ze mną jest?? Teraz łazi i się do mnie podlizuje bo wie już teraz co powiedzuiał

Gość ja pani wasza
pewnie jest z toba z litosci a jakby mialas ladna figure tak jak sobie to wmawiasz to by ci to powiedzial a niestety twierdzi inaczej wiec pocieszaj sie dalej ze ladna jestes

Gość robótkaaaa
wstawie wam moje zdjecie i sami ocenicie czy mam tak bardzo beznadziejne cialo

Gość taka draka nijaka
Glupie jestescie baby. Zazdrosnice. Tylko calymi dniami siedzicie na tym forum i szukacie ofiary zeby sie wyzyc. Zalosne!!!!!! Autorko! Nie przejmuj sie, one pewnie nie maja w ogole faceta i dlatego zal im doope sciska.

Gość robótkaaaa
taka draka nijaka, dzięki za pocieszenie :D nie przejmuje się, przyzwyczailam się ze na kafe są tacy ludzie

Gość sdfghjsdfghsedrftgyhj
ja nie rozumiem dlaczego ty sie tylko obrazilas dlaczego z nim nie zerwalas - czyta sie to tak - moj facet zgwalcil moja mala siostre no i obrazlilam sie na niego -dolsownie -przeciez to zly czlowiek http://www.youtube.com/watch?v=3z9xOUehwr4

Gość Aoaoaoaoaoaoa
Fajna laska z Ciebie.Jak robisz taką fryzurę?Po wyjściu od fryzjerki miałam podobną.Ale w domu nie bardzo umiem sobie tak włosy ułożyć :l

Gość robótkaaaa
dzięki za komplement:) tylko je prostuje i do końcówek używam jedwabiu z BIosilk. I jak prostuje to u nasady je troche wywijam zeby byly uniesione

Oj, powiedział tak niechcący, niespecjalnie na pewno, mój tez potrafi mi czasem coś takiego powiedzieć.

Gość merylin monrol
widac nie o figure mu chodzilo debilko tylko o zadrapania

Gość robótkaaaa
no to wybacz ale mógł się przyhamowac z tymi bliznami, przecież nie do końca są z mojej winy?? Gdyby tak każdemu miały przeszkadzac blizny po urazach no to sorrrryyy

Gość robótkaaaa
pisalam to do merylin monroe Edyciak moze masz rację ale to mnie uraziło naprawdę

Oj, daj se siana :) ja miałam olbrzymiego siniaka na kolanie (bo spadłam z wysokości) i poszłam tak na plażę, to tez mi coś mówił na ten temat, a ja zwyczajnie w świecie zapomniałam o tym siniaku, ale co tam :P

Wcale ci się nie dziwię, ze cię to uraziło, bo to tak, jakby na siłę szukał twoich niedoskonałości urody.. Ale większość facetów tak ma, że najpierw coś powiedzą, a potem pomyślą, co powiedzieli.

Gość robótkaaaa
Edyciak każdy ma jakieś siniaki, co w tym dziwneggo?? Faceci są czasami beznadziejnii... Twój wypomniał ci siniaka a mi blizny. A on niby taki idealny? Nie

Gość 220v
wyglądasz dobrze, ale jesteś infantylna i drażniąca - nie wiem jak ten facet z tobą wytrzymuje :classic_cool:

Gość robótkaaaa
Edyciak masz rację. Ja długo nie potrafię się gniewac ale chciała bym mu pokazac że źle zrobił i nie wiem czy się nadal do niego nie odzywac?? wiem ze to trochę dziecinne zachowanie ale...

Gość robótkaaaa
220v-------> po kilku moich wypowiedziach na forum znasz mnie już jak łysego konia, tak?? A to ciekawe hehe :D

Juz chyba wystarczająco długo się do niego nie odzywasz, zapytaj go, czy naprawde cos mu się w tobie nie podoba i dlaczego. I potem mu powiedz, że takie jego bezpodstawne słowa cię ranią i żeby tego więcej nie robił.

Ja bym na złosc ubrała tą sukienkę, nie ważne jakbym w niej wygladała, niech nie mysli, że będę ubierać sie na jego życzenie :)

Gość robótkaaaa
Masz rację Edyciak, pogadam z nim. To chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Jestes naprawdę fajną osobą bo zawsze potrafisz dobrze doradzic każdemu na tym forum. Fiku miku hehe sukienki może nie ale założe krótkie spodenki:D

To ja powinnam dzisiaj się cała zakryć, bo mam nogi do kolan po,ryte strupami w tym momencie...

mój facet jak mam siniaka albo ranę na kolanie i wkładam kieckę pytając- czy powinnam mówi, że mam piękne nogi a głupich ludzi, którzy będą się gapić na siniaka mam mieć w doopie i to uważam za normalne podejście faceta do jego ukochanej

Gość robótkaaaa
dziewczyny ale ja mam dosłownie 4 kreski bo obdarłam sobie kolano przed CH, tam są takie słupki kamienne i wlazłam w niego przypadkowo bo padało i chciałam szybko do środka... nie widac tego tak bardzo. A gdybym miała wypadek nie daj Boże i była bym jedna wielką raną to też by narzekał?? wiem że pewnie nie chciał tego powiedziec, przed chwilą gadałam z nim i powiedział że to były żarty, no ale ja dziękuje za takie żarty...